9 nappal nem várt előtt mellfájdalom?

9 nappal a mensi előtt még csak 2 napja termékenyült meg a petesejt és vándorol, még 2-3 napig meg sem kezdődik a beágyazódás.
Nyugodj meg, vsz alacsony a progeszteron szinted (még), aztánb majd vagy lesz valahogy vagy nem...

Nekem ilyesmi tünetem csak akkor volt amikor hormonkezelést kaptam. Szóval ezeket a hormonok csinálják. Azt meg nem lehet ilyenkor még tündi, hogy mi lesz. Beágyazódik-e, jól magtapad-e, egészséges és megtartja a tested vagy valami nemoké nem lesz belőle terhesség.
Felesleges ilyeneken pörögni amíg nem marad ki a menstruáció. Az az első biztos jel, semmi más. De ezt 30-an leírják minden áldott nap itt és mégis jön 5 kérdés.
Lassan felkeresem az oktatási hivatalt és javaslom, hogy csak az ballaghasson el 8. osztályból akkor tudja, hogy a terhesség = elmaradt menstruáció (és hogy hogyan lesz amúgy). Bocsi, a mellékes megjegyzésért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!