Segítsegggg ez normalis?
Figyelt kérdés
Tegnap voltam nőgyógyászati vizsgálaton terhesseg megállapításon. Tegnap ota nagyon nagyon nagyon halvány rozsaszines folyasom van bar darab inkabb mint csepp ritkán. Kenyeret is vettek, és kiderult bakteriális fertozesem is van. Ez normalis? Volt ilyen valakinek vagy azonnal orvos? A papírokon az all ha eros gorcsok es eros verzes van akkor forduljak hozzájuk.2022. ápr. 22. 08:16
1/9 A kérdező kommentje:
Kenetet*
2022. ápr. 22. 08:16
2/9 anonim 

válasza:

Orvos.Feltétlenül.
Semmilyen fertőzés nem normális.
Ha erős görcsök, erős vérzés, akkor az vetélés.
3/9 A kérdező kommentje:
A fertőzésre kaptam gyogyszert. Gorcsok hálistennek nincsenek! Csak nagyon ritkán nagyon minimális rozsaszin folyas, ez lehet a vizsgálattól is?
2022. ápr. 22. 08:22
4/9 anonim 

válasza:

A fertőzésre kaptál valami? Ha igen, lehet, hogy a helyi kezeléstől (kúp) lehet pici felmaródás. Ha nem erről van szó, akkor inkább keresd fel az orvost! Kívánom, hogy minden rendben legyen!
5/9 anonim 

válasza:

Lehet a vizsgálattól is, főleg ha gyulladás van. Telefonon tudsz az orvossal kommunikálni? Érdemes lenne neki megemlíteni.
6/9 A kérdező kommentje:
Sajnos csak személyesen, nem veszik fel a telefont soha. Viszont most videken vagyok a szuleimnel
2022. ápr. 22. 08:39
7/9 anonim 

válasza:

Nekem az első uh után és kenetvételnél mondta a doki egyböl, hogy halvány rózsaszínke pici folyás előfordulhat a vizsgálattól, attól ne ijedjek meg, viszont ha vérzést tapasztalok azonnal kórház. (Hála az égnek egyik se volt eddig).
8/9 anonim 

válasza:

A görcs és vérzés sem mindig vetélés, sajnos tapasztaltam ilyet, és egy hematoma okozta, de "jó" helyen volt, így nem befolyásolta az embriót.
9/9 anonim 

válasza:

vizsgálattol és amit kaptál gyógyszert az is okozhatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!