SEGÍTSÉGGGGGG! Mit tegyek?
igen a szenet próbáld meg, hátha megeszik a halak és megköti bennük a méreganyagot
azt nem tudom, hogy a sima kerti szén jó-e amit a sütéshez használnak
próbáld meg lecserélni a vizüket, vagy hígítsd fel valami vízzel így kevesebb vegyszer lesz benne, vagy addig is tedd akváriumba a haladat, ne dögöljön meg feleslegesen a klóros víztől nem hiszem, hogy több baja lesz, mint a vegyszertől
esetleg desztilált vizet próbálj meg adni nekik hátha
(nem itatás céljából, hanem a tavuk vizét hígítsd fel vele)
nem tudom mekkora a tavad, de én a helyedben minimum 50 liter vizet utántöltenék
700-800 liter és nem egy halról van szó!25 kárász-aranyhal
már csak 23,2 naphal az egyik 50 cm-s!őt féltem a legjobban és az aranyhalakat és a kecsegét
(8 aranyhal 15 kárász)
amúgy köszi a segítséget
Most kicsit mezőgazdász szemmel nézve, most van volt az eső jóvoltából a "preemergens" csira fojtó, egyszerűen fogalmazva a talajban ható gyomirtózások ideje, illetve egyes növényeknél a "posztemergens" és preemergens kombinált gyomirtók kiszórásának is kedvez ez az idő példa "Sencor" a megcsúszott kukorica vetéseknek a Pendigan preemergens szórás, abszolút esélyes a folyékony nitrosol.
Szerintem ezekből kaphatott egy adagot a vized, rovarölő most így nem ugrik be ki használna ilyenkor, bár Cyren vagy valami folyékony talajfertőtlenítő lehet, de habzást szerintem inkább nitrosol csinál, lehet van kukorica feléd valahol nagyobb tábla, azt a legjobb esőbe szórni úgy nem marja meg a kukoricát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!