Kismamik! Kb.2 hónapja a védőnő lerakott elém egy becsomagolt zöld szülőruhát, és közölte, h CSAK ebben szülhetek majd, és ezt náluk tudom megvenni 2500Ft. Hallottatok erről?
En sem vennem meg, szinten utanajarnek a dolognak. Ez egyenesen viccesnek tunik, vayg inkabb nevetseges. Nem tudom, hogy mennyi mezitlabas barna boru 8-10 gyermeket szulo asszony el a kornyeketeken, de elkepzelhetetlennek tartom, hogy ok peldaul egy ilyet megvennenek csak mert muszaj. Ugyan!
En Bp-en a Margitban szultem, nem kellett ilyet venni, sot, a ferjemnek sem kellett ruhat venni, teljesen ingyen es bermentve kapott szovet, moshato ruhat. En pedig a sajat haloingemben szultem, nem volt szukseg korhazira sem.
Hú, ész megáll! Szerintem is említsd meg neki az ÁNTSZ-t, mindjárt elkezd magyarázkodni, hogy ő nem is úgy gondolta... Amúgy apás szüléshez apukának valóban kérhetnek ilyesmit, de még az összegét is horribilisnek tartom. ahol én szülök, ott az aparuci 1000.
A minap szülőszobalátogatáson voltunk, ingyen és bérmentve kaptunk zöld rucit apa is, én is. ott elmondták, hogy szüléskor apucin kék lesz, rajtam gondolom kórházi hálóing. szó nem volt vásárlásról, tukmálásról, kötelezőről, csak a folyosókon van kiírva 1-2 helyre, hogy 36. héten vagy héttől meg lehet xy-nál vásárolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!