Mit gondoltok? Terhesség?
Figyelt kérdés
24 napja volt missed abortuszom, a felső tesztet 8 napja csináltam, az alsót pedig ma. A régebbi biztos, hogy még az előző terhességet mutatja, de a mostanit meg erősebbnek látom.
2022. ápr. 21. 05:17
1/11 anonim 

válasza:

Egyforma tesztekkel kéne csinálni!2 nap mulva csinál egy predit és azt nézd össze. Nekem simán volt még hcg a szervezetemben 24 nap után.
2/11 anonim 

válasza:

A predi érzékenyebb mint a facelle.
3/11 anonim 

válasza:

Az attól függ, mekkora volt a terhesség, amit műtétileg kellett befejezni?
4/11 A kérdező kommentje:
Második trimeszterben történt.
2022. ápr. 21. 11:05
5/11 anonim 

válasza:

Hat akkor simán az előző terhesseg lehet.
6/11 anonim 

válasza:

Ez esetben tényleg nagy a valószínűsége, hogy a befejezett terhesség hormonjai nem ürültek még ki.
9/11 anonim 

válasza:

Ránézésre halvanyodott az előzőhöz képest?
Bem gondoltál rá h vervételre menj!akkor tutira látszik h hol tartasz és hogy ürül vagy nem.
Egyébként védekeztetek a hónapba?
10/11 anonim 

válasza:

Szerintem is halványabb 2 nap alatt erősebb kéne legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!