Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fejlődési rendellenességet mi...

Fejlődési rendellenességet mi válthat ki leginkább?

Figyelt kérdés
11 hetes kismama vagyok. Arra lennék kíváncsi, hogy a genetikai problámkon kívül mi okozhat legfőképpen feljődési rendellenességet? Gyógyszerek? Sajnos elég beteges lettem így a terhesség alatt és sokféle gyógyszert felírtak az orvosok mondván, hogy nyugodtan szedhető terhesség alatt. Van olyan aminek sajnos nem tudom elhagyni a szedését, de nagyon félek, hogy nehogy valami baja legyen a picúrnak. Előre is köszi.
2007. dec. 31. 15:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Ne gondolj ilyenekre. Ha a doki azt mondta szerdheted, hát szedheted. Igazából nem írtad, hogy milyen betegséged van???
2007. dec. 31. 15:44
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Fejlődési rendellenességet pl folsavhiány válthat ki.Azt hiszem ez a legfontosabb.Nyitott gerincért is ő a felelős.Amúgy meg,ha a doki azt mondta,h szedhető,akkor nincs baj.Van olyan,akinek olyan gyógyszert kell szednie,ami nem javasolt terhesség alatt,de még mindig jobb mintha nem szedne semmit.

A dokiban meg tényleg bízz!Nevelőapám belgyógyász szakorvos,mellette gyakorló háziovos.Azt a lexikális tudást,ami neki van!Az még csak hagyján,h az ember csontjait álmából felkeltve is el tudja sorolni latinul,de a gyógyszerek hatóanyaga is szinte teljesen a fejében van.Tény, h, minden elfogultság nélkül,a legjobbak között van,és sajnos nem minden orvos ilyen.A mostani háiorvosomról ezt nem mondhatom el,de hülyeséget még ő sem mondott nekem.

2007. dec. 31. 15:57
 3/3 anonim ***** válasza:
56%

Nem akarlak megvigasztalni, de akármi. Nekem problémamentes terhességem volt. Szedtem magzatvédő vitamint. Gyógyszert nem szedtem. Beteg nem voltam. Sose dohányoztam, nem ittam. Rendes időre, könnyen született a fiam. 2 éves korában mégis kiderült, problémák vannak. Szóval erre mondom én, a sorsát senki se kerülheti el.

Épp ezért tarts be amit az orvosok mondanak. Tegyél meg mindent a babáért. És bízz abban, hogy szerencsés leszel, nem esel bele azon kevesek körébe, akik pechesek.

2007. dec. 31. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!