Pont h a pozi teszt és a hő között 4 nap van.
1 db lh tesztet csináltam ami egyforma erős volt(lehet másnap még erősebb lett volna). Majd a fertility hétfőre húzta az ovut ha nem jelöltem be azt az 1 lh tesztet.
Általában a pozi teszt után másnap hajnalban reped nekem és már szépen emelkedik a hőm. Most valahogy minden más.ezért vagyok elbizonytalanodva.
Az lh teszt nem az ovulaciot jelzi. Amikor a hormon szint megemelkedik az lh tesz pozitiv es onnantol 12-24 oran belul lehet az ovulacio.
Nekem mar 2 napja eros pozitiv az ovu teszt. Lehet hogy meg par nap mire ovulalok.
Lh teszt nem mindenkinél mutat eredményt! Nőgyógyász orvosok elmondták lh nem jelez attól nem feltétlenül van baj!nyilván egy orvos jobban tudja mint egy itt megmondó ember akinek kb annyi köze a témához hogy nála működik. Ennyi.
Testi tünet, uh,hőmérő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!