Melyik tesztnek hinnétek?
Várj szerintem a nem vártig,és utána tesztelj legközelebb!
Mindig megjön pontosan? Hány naposak a ciklusaid? Tölts fel képet a clearblue pozi tesztről!

A leghamarabb a Clearblue mutatja ki, annak hihetsz. Az x-epil rosszabb minőségű teszt. Nagyon sokat teszteltem Clearblueval is, úgyhogy biztos, hogy van hcg a szervezetedben, tehát elindult valami. Azért érdemes várni a nem vártig, mert sokszor van, hogy nem fejeződik be a beágyazódás, csak aki nem tesztel előre, az nem is tud róla és megjön normálisan vagy pici késéssel.
Amúgy én is hasonlóan vagyok, 1-2 napom van a nem vártig, ClearBlue egyértelműen pozitív, a digitális is kimutatta, de a Valentin 10-es valami nagyon halvány valamit mutat, szinte kivehetetlen. A Corax Be Sure is halvány, de látható. Ha akarod, este megnézem x-epillel is (van itthon) és megmondom, hogy nekem pozitív-e:)

A Clearblue a leghitelesebb szerintem is, hihetsz neki, és téves pozi nincs! :)
Drukkolok!
33 hkm

Ha már volt pozitív teszted, ezért szerintem már holnap is tesztelhetsz! Ha van baba, akkor holnap is pozinak kellene lennie a tesztnek! Nekem az x-epil bevált, egyből kimutatta a babát.
3 és fél hós kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!