Ultrahang gép és ultrahang gép között is van külömbség? Előfordulhat, hogy az egyiken nem olyan jol látszik a baba mint mondjuk a másikon?
Figyelt kérdés
2007. dec. 31. 13:32
1/4 anonim válasza:
A kórházakban lehet, hogy nem a legkorszerűbb minőségű van, míg a magánpraxisoknál bizony sokkal modernebb, pontosabb gépeket használnak, de attól még mindent meg tud mutatni mindkettő, ami fontos, plána ha a babóca is úgy fekszik, helyezkedik. Az ún. 3d és 4d ultrahangok a legéletszerűbbek manapság, és tényleg térben láthatod a kicsit, de ez elég drága, egy-egy alkalom min. 10e Ft, és az sem biztos, hogy a baba úgy fordul, hogy lássatok valamit...Szóval a kórházi is jó, a mért eredmények csak kicsit térhetnek el a valóságtól.
2/4 anonim válasza:
Mondok egy példát. Dec 27-én hasi ultrahangom volt, az orvos alig 5 hetesnek mondott. Tegnap volt hüvelyi uh-m (mert sajnos volt egy kis vérzésem) ott pedig már 6 hetes 3 naposnak mondott a másik orvos. Sőt már az embriót is látta. Az én számításom szerint is az utóbbi az jó.
Ergo: Korai terhességnél a hüvelyi uh pontosabb.
6 hetes kismama
3/4 anonim válasza:
Az én babám sokkal jobban szerette a hüvelyi ultrahangot.Meg a másik kórház csendes békéjét.A hasitól menekül.Bár én is így lennék vele,ha egy burokban élnék,és valaki kívülről elkezdene nyomkodni.
4/4 anonim válasza:
Igen,nekem egymás után két különböző kórházban mértek adatokat és nagyon sok eltérés volt a két adat között, uazon a napon! Ne aggódj, a bajd vagy porblémát minden gép észreveszi, de azért néha érdemes elmenni egy-egy magánpraxisra is. Ott modernebb gépek vannak.sok siekrt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!