Apai elismerő nyilatkozat mellé valóban csatolnom kell az jogerős határozatot az évekkel ezelötti válásomról?
Elváltam már jó sok évvel ezelőtt és most babát várunk az élettársammal. Kaptam egy papírt a védőnőmtől, amin az szerepel, hogy ha az anya elvált, akkor csatolnia kell az apasági nyilatkozat mellé a jogerős válási határozatot. Sajnos az enyém nincs meg. Tényleg feltétlenül szükséges ez az okmány? Tudja valaki, hogy mit kell tennem?Feltétl
Légyszíves segítsetek, mert sürget az idő, betöltöttem a 30.hetet.enül bekell valahgy(de hogy?) szereznem?
Szia.Én 5éve váltam el.7hete született a kislányom az élet társamtól.Amikor kiállították az apasági nyilatkozatott ott kérték a válási papírt...gondolom erre gondolt a védönő is.De máshova nem kell,a korházba nem kérik...
Minden jót
Mindenkinek köszönöm a válaszát és az utolsó előtti válaszolónak üzenem,hogy ma reggel telefonon bejelentkeztem a Bíróságra(ahol még ma délelött fogadtak) és az irattárukból 10 percen belül előkeresték, lemásolták és a másolt példányra eredeti pecsétet kaptam. Szóval, túl vagyok rajta, most már mehetünk a Gyámhiv.-ba apasági elismerő nyilatkozatot tenni.
Jó baba várást és sok türelmet a papír munkákhoz mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!