Apasági nyilatkozat 2011-ben?
Szia!
Nekem a polgármesteri hivatalba kellett mennem,az anyakönyvvezető csinálta.Ott kell lenni mindkettőtöknek és, ha jól emlékszem személyi igazolvány és lakcímkártya kell hozzá, természetesen mindkettőtöké, meg orvos által kiállított igazolás a terhességről.Mi olyan 33.hét környékén csináltattuk, de, ha jól tudom bármikor lehet menni, ha megvan az orvosi igazolás(tanácsadást végző orvos állítja ki nálunk)!
Minden stimmel amit az előttem szóló leírt,de én kiegészíteném annyival,hogy "bármikor" -t ezt úgy értsd,hogy nem túl korán,mert ha jó emlékszem,90 napnál nem lehet régebbi a nyilatkozat,mert nem fogadják el! Mi mind a 3 x a 28-30. héten csináltattuk.
Boldog babavárást és egészséges kisbabát!! :-D
Köszi a válaszokat!nagyon sokat segítettetek!
Még egy kérdés az apasági nyilatkozat nem egy életre szol?
nem értem mért van időhöz kötve lejár 3 hónap múlva?
Első vagyok!
Nálunk nem kell, hogy 90 napnál fiatalabb legyen a papír, mert visszavonhatatlan, legalábbis így mondta az anyakönyvvezető.És nekem nem is kellett mennem hajadonsági nyilatkozatot kiállíttatni.
Az apasági nyilatkozat a fogantatás után bármikor megtehető és visszavonhatatlan!
Polgármesteri hivatal, hatósági osztály.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!Nagyon nagy segítséget kaptam tőletek!
Üdv 22 hetes km.
Nekem is azt mondta az anyakönyvvezető, h bármikor meg lehet csinálni, mert nem jár le, és visszavonhatatlan!
24 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!