21 hetesen 4 kg hízás mennyire normális?
Figyelt kérdés
Túlsúly esetén.
90 kg-al kezdtem sajnos és 94 vagyok
2022. ápr. 12. 07:15
11/15 A kérdező kommentje:
Feladom, szenvedj ha szamár vagy 🐵
2022. ápr. 13. 13:47
12/15 anonim válasza:
Normális. Kicsit később, ha elkezdesz vizesedni, illetve nő a baba, akkor lehet gyorsabban mennek a kilók felfelé. Én első terhességemnél 53kgval kezdtem, szülni 75tel mentem. Most második babával 22.héten 60kg vagyok, és 52vel kezdtem. De a védőnőm szerint ez is még teljesen normális, meg az is az lenne ha kevesebb lenne.
13/15 anonim válasza:
12 es nulla hozzáértéssel és kevés ésszel a helyedben kussolnék.Szánalmas vagy menjél pszichiáterhez.Lényegre térve kedves kérdező, szerintem ez normális érték.A lényeg, hogy te változtattál eddzéssel életmódváltoztatással és te ezért dolgoztál és az idióták meg elmehetnek oda.
14/15 anonim válasza:
És a barátnőm 18kg ot hízott a terhességnél te hozzá képest nagyon jó értéken vagy.(tegyük hozzá ő is sportolt egészen 17 hétig) 15ös
15/15 anonim válasza:
9# és az miért nem igazságtalan h valaki ilyen paraméterekkel rendelkezik hiába edz és diétázik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!