6 hetes terhes vagyok. Jelenleg kettő üres petezsákot látott még az orvos (méret alapján rendben látta). Írt fel progeszteront és egyébként szedek vasat. Normális, hogy nem érzem magam kifejezetten fáradtnak és olyan gyakran se járok pisilni?
Figyelt kérdés
Korábban már voltam terhes (kettő vetélés, egy gyerek), mindig fáradt voltam és a sűrű vizelési inger is jellemző volt.2022. ápr. 11. 11:30
11/20 anonim válasza:
6 hetesen üres petezsák?Nem hangzik túl jól de drukkolok.Nekem ilyenkor már szikhólyag és embriócsomó is volt.Hozzáteszem pontosan tudtam hogy mikor fogant mert nem lombik volt.Ha nálad a fogantatás ideje bizonytalan akkor van remény hogy egészséges terhesség lesz.
Nekem végül missed ab lett de nem ez volt a kérdés,ezt csak hozzátettem.
Remélem neked sikerül!
13/20 A kérdező kommentje:
Valószínű, hogy csak később fogant. Egy maradt és szívhang is van. Most lennék 8 hetes holnap, de az orvosom szerint ez még most csak 6-7 hét körüli terhesség, valószínűleg ezért nem látott az első alkalommal se mást csak petezsákot.
2022. ápr. 22. 09:50
14/20 anonim válasza:
Most pontosan mit látott? Mekkorát?
Mert egy 6 és egy 7 hetes terhesség közt azért igen nagy különbségek vannak.
Szívhang volt már?
15/20 anonim válasza:
Ha jól olvasom van szívhang, gratulálok :)
Egy idős lehetek veled kb (utolsó mensi márc. 3).
A hét elején nekem sem volt szívhang, de ezer százalékig biztos vagyok benne, hogy jóval később fogant. Remélem jövő héten lesz, mert ultrahang szerint szépen nőtt.
16/20 anonim válasza:
1# vagyok. Ha jol értelmezem kérdező, akkor szívhangod már van petezsákodba vagyis méhedbe. ez jó és bizakodo, legyen minden rendbe, mert babát megérdemled.
17/20 A kérdező kommentje:
Közben ezt a terhességet a 13. héten sajnos genetikai rendellenesség miatt be kellett fejezni :(
2023. jún. 6. 09:42
18/20 anonim válasza:
Nagyon sajnálom. Azóta sikerült teherbe esni?
19/20 A kérdező kommentje:
Igen, most megint. Megint 6 hét 1 nap és üres petezsák volt még hétfőn. Volt vérvétel, 5700 körüli a hcg, honlap megyek a másik vérvételre, hogy nőtt e a szám. Ha igen, akkor van még remény.
2023. jún. 7. 09:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!