Küzdött valaki magas vérnyomással terhesség végén? 38+3 tartok.
Figyelt kérdés
Utolsó két dokilátogatás során magasabb lett a vérnyomásom (145/90). + fehérje is volt a vizeletben. Nekem a normális érték terhesség alatt 120/70 volt eddig. Tegnap abban maradtunk, hogy mérjem itthon is a hétvégén, és ha stabilan 140 fellett marad, akkor menjek be kórházba. Sajnos egyelőre nem ment lejjebb. Volt aki így is kihúzta a végéig?2022. ápr. 9. 11:01
21/22 anonim válasza:
Egyelőre csak kezd normalizálódni, még nem kiabálom el.. azóta is nagyon rá vagyok erre parázva, utálom, hogy még mindig mérnem kell :( köszönöm Neked is, és szép szülést kívánok 😊
22/22 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Igaz, hogy már elég régi a kérdés, de hátha még olvasod. Hasonló cipőben járok, már egy ideje szedek 4*1 dopegytet. Ma kellett leadnom a 24 órás vizeletgyűjtést. 350 mg/l lett a fehérje eredménye. Felhívtam a kórházat, azt mondták, hogy ez teljesen rendben van... Én nem vagyok olyan nyugodt. Orvoshoz péntek reggel megyek legközelebb. Nem tudnád megnézni, hogy neked mennyi volt a fehérje a 24 órásban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!