Arcüreg gyulladás nem gyógyul meg addigra?
Figyelt kérdés
35 hetes terhes vagyok 2 hete kínlódok arcüreg gyulladással. Nem igazán ír fel a háziorvosom antibiotikumot. Hétfőn megyek fül orr gégészetre magánba hátha.. gőzölök, infra lámpázok, vitaminozok, tengervizes orr sprayt használok. Fejem fáj esténként, meg úgy átlagba széjjel szed a takony. Az a bajom hogy mi van ha nem gyógyulok meg szülésig?? El fogja kapni tőlem a kisbabám? Nagyon félek ettől. Maszkot fogok hordani szerintem… el vagyok kenődve.2022. ápr. 8. 22:16
1/6 anonim 

válasza:

Javítson ki valaki, ha tévedek, de az arcüreggyulladás nem fertőző. Legalábbis én minden évben megnyerem magamnak, ha szelesebb időben kimegyek, mégsem lett tőlem beteg a családom.
2/6 A kérdező kommentje:
Nem értek hozzá mert nekem még sosem volt és itt vagyok 34 éves. Sajnálom hogy mindig megnyered. Én ott tartok hogy beledöglök..😅🤧
2022. ápr. 8. 22:56
3/6 anonim 

válasza:

Egyébként keress fel egy olyan orvost aki kiír antibiotikumot, mert ha tényleg olyan súlyos formája van, akkor ezek a dolgok nem sokat fognak érni, amiket csinálsz. S az sem jó a terhességnek sem, hogy nem javulsz már ennyi ideje. Egyes voltam
4/6 A kérdező kommentje:
Igen tudom. Hétfőn megyek dokihoz magánba vele muszáj sajnos.
2022. ápr. 9. 09:16
5/6 anonim 

válasza:

Szia
34 hetes vagyok,ugyanez volt a problémám,3 hétig tartott
Plusz nekem hurutos köhögés is volt,aludni sem tudtam
Ami nekem bevált Herbal Swiss italpor,napi 4-5 tasak,lehet kismamáknák,és szoptatás alatt is inni
És az inhalálás Salvus vizzel,naponta 5 alkalommal 8 percet
Mondta a dokim gyógyszert nem nagyon akarna felírni,mert erre antibiotikum kellett volna
4 nap alatt helyrejöttem
Remélem neked is jó lesz
Jó egészséget
6/6 A kérdező kommentje:
Szia utolsó! Sajnálom hogy te is megjártad. Nekem a herbal swiss nem igazán segített. Köhögés nekem is van.. szakad le a fájdalomtól a mellem alatt. Este az ágyba már alig tudok mozogni. Én sem alszok semmit sem. Orr dugulás… áh na majd csak kimászok belőle. Az inhalálást salvus vizzel kipróbálom! Jó egészséget kivánok!
2022. ápr. 9. 18:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!