18 kg plusz van rajtam és jövőhéten szülök, de nem
vizesedem. A súly kinézetre csak a hasamon látszik de a
hasam óriási, de akkor hol az a sok kiló?
Figyelt kérdés
Elvileg nagyobb súlyú babám lesz mint egy átlagos. De a 18 kg súlytöbbletemet nem értem, hiszem sehol rajtam viz, vagyis nem az a vastag ödémás lábak mint másoknak, talán minimálisan a combomra hiztam meg a mellemre, de nem annyit hogy ennyivel több legyek. Akkor hol vannak a kilók? Akinek elmondom h 18 kg van rajtam azok azt hiszik hülyéskedek.
2022. ápr. 8. 21:16
1/9 anonim válasza:
Több vér, több víz, méh, méhlepény, magzatvíz, baba, mellek, izmok, zsír.
Teljesen normális a hízás, az átlag 12-16 kg hízik, de nyilván egyénfüggő.
2022. ápr. 8. 21:41
2/9 anonim válasza:
Rám is 15 kiló pattant fel és esküszöm én sem értem hova. Én csak arra tudok gondolni, hogy ez igenis víz attól még, hogy nem látványos ( belső szervekben rakódott le. 5 hete szültem és még mindig 85 kg vagyok a kiindulási 70 helyett.
2022. ápr. 8. 21:41
3/9 anonim válasza:
Hidd el víz is van
Meg utóbb a képeken azért én látom a kalácsfejem..
(20 kg jött fel)
Előtte 15
Konkréten 2 héttel a szülés után 2 kg volt rajtam, úgy, hogy látszólag nem vizesedtem.
Pántos cipőben flangáltam 40+4 naposan
33 hetesen magassarkúban dolgoztam utána laposban a 37. Hétig
2022. ápr. 8. 21:56
4/9 A kérdező kommentje:
Na igen hát kiváncsi vagyok a korházból mennyi minusszal engednek ki. Habár most nem ez a legfontosabb tudom, de már azt is elfelejtettem milyen az elet nem terhesen. 🙄vannak gerinc gondok, emiatt félek hogy sok súly marad. A hasamtól kb felborulok akkora és kivancsi lennék hogy mennyire leszsk mevkönnyebbülvs utána.🥴
2022. ápr. 8. 23:46
5/9 anonim válasza:
Én 14 kg-ot szedtem fel, de majdnem ugyanúgy néztem ki, mint terhesség előtt, plusz a has. Ráadásul nekem a hasam is kicsi volt, kb. mint egy kosárlabda. A szüléssel 10 kg ment le rólam, a kórházi napok alatt még 2 kg, úgyhogy 2 kg plusszal mentem haza.
2022. ápr. 9. 02:42
6/9 anonim válasza:
Engem most annyira megnyugtattatok. Rám is feljött 20 kg úgy hogy kifejezetten soványan kezdtem a terhességet, nagyon alacsony BMI-vel és diétáznom is kell IR miatt, szóval még a szénhidrát bevitelre is maximálisan odafigyelek. Csak a hasam és mellem hatalmas, picit dagad a lábam, de teljesen mozgékony vagyok ahhoz képest, hogy ennyi pluszt cipelek. Kíváncsi leszek mennyi marad rajtam a terhesség után. Én hízni is szerettem volna terhesség előtt, de sose sikerült, hát most aztán van rajtam plusz kiló.
2022. ápr. 9. 06:35
7/9 anonim válasza:
Én 25öt szedtem fel, 5 maradt egy honap múlva, az meg leolvadt szoptatással, mára 2 kgval kevesebb vagyok,mint amivel terhes lettem
2022. ápr. 9. 06:54
8/9 A kérdező kommentje:
En nem bánnám már ha kijönne a gyerek... az éjszakáim borzalmasak, feküdni szörnyű. Besüpped az ágy a súlyom alatt, fáj a szeméremcsontom kb besz**ok annyira. Gondolkodtam már hogy esetleg az emelet is leszakad és a szomszédra esek.😄😄 És 3 órákat ébren vagyok emiatt és csak bőgök, zsörtölődöm. Elviselhetetlen vagyok... 😆
2022. ápr. 9. 09:29
9/9 anonim válasza:
Akkor én leszek az ellenpélda. 17 kilót híztam, nem vizesedtem, látszólag csak a hasamra híztam, csini kismama voltam.
Szülés után kórházból 6(!) kiló mínusszal jöttem haza (pedig alig ettem, finnyás vagyok, nem volt jó a kórházi koszt és covid alatt látogatni se lehetett) és az is visszajött mind kb 1-2 hónap alatt.
Most 7 hónapos a baba és most kezdett el lefelé menni a súlyom, de iszonyú diéta és mozgásmennyiség van benne. Én kezdek arra gondolni hogy ez valami hormonális dolog lesz nálam, azért is mert pl. izzadni is nagyon büdit izzadok, pedig nem volt jellemző.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!