Mit tudok tenni a puffadás ellen?
Most már egyre jobban kínoz, alig tudok enni is, pedig nagyon éhes vagyok. Eszek pár falatot, legyen az bármi és azt érzem felrobbanok, a gyomrom hatalmasra puffad, folyamatosan teltség érzésem van és gyötrelmek az éjszakáim. Szenvedek tőle nagyon, nektek mi vált be? Vajon ez végig fogja kísérni a terhességet? Szénsavas vizet szoktam inni, szerintetek az is ront a helyzeten?
8+1 hetes vagyok.
Sok a savad, vegyél Rennie tablettát.
Próbálj sok szárazat enni, többször keveset(kekszek).
Ha nem segít, említsd meg az orvosodnak, ír majd savlekötőt.
Első trimeszterben ez van, én is szenvedtem, fetrengtem sokszor. Annyit tudsz tenni, hogy elosztod az adagot többször kevésre,és kihagyod a puffasztó kajákat (hüvelyesek,brokkoli,karfiol,zsíros ételek, esetleg tej) meg szeded az espumisant.
A második trimeszterben nekem teljesen elmúltak ezek a bajok, és csak most, szülés előtt puffadok újból.
A progeszteronnal van összefüggésben, de az meg fontos nagyon az elején, úgyhogy ki kell bírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!