Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tudok tenni a puffadás ellen?

Mit tudok tenni a puffadás ellen?

Figyelt kérdés

Most már egyre jobban kínoz, alig tudok enni is, pedig nagyon éhes vagyok. Eszek pár falatot, legyen az bármi és azt érzem felrobbanok, a gyomrom hatalmasra puffad, folyamatosan teltség érzésem van és gyötrelmek az éjszakáim. Szenvedek tőle nagyon, nektek mi vált be? Vajon ez végig fogja kísérni a terhességet? Szénsavas vizet szoktam inni, szerintetek az is ront a helyzeten?

8+1 hetes vagyok.

2022. ápr. 8. 02:03
 1/7 anonim ***** válasza:
29%

Sok a savad, vegyél Rennie tablettát.

Próbálj sok szárazat enni, többször keveset(kekszek).

Ha nem segít, említsd meg az orvosodnak, ír majd savlekötőt.

2022. ápr. 8. 05:00
 2/7 anonim ***** válasza:
Én pont a szénavastól puffadtam, így azt egyáltalán nem ittam terhességem alatt.
2022. ápr. 8. 05:39
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Espumisant próbáld ki hátha segít legalább éjjel.
2022. ápr. 8. 05:43
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ezt a kérdést nem írom ki. Tegnap este olyan szinten rosszul lettem miután lefeküdtem, hogy felkeltem és mire kiszenvedtem a sok levegőt (bocsánat a részletekért) levert a víz és nemes egyszerűséggel elájultam. Van, akik javasolnak tornát én majd azt is megnézem meg kedden megyek dokihoz akkor megkérdezem mit gondol mennyire normális ez.
2022. ápr. 8. 06:41
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Első trimeszterben ez van, én is szenvedtem, fetrengtem sokszor. Annyit tudsz tenni, hogy elosztod az adagot többször kevésre,és kihagyod a puffasztó kajákat (hüvelyesek,brokkoli,karfiol,zsíros ételek, esetleg tej) meg szeded az espumisant.

A második trimeszterben nekem teljesen elmúltak ezek a bajok, és csak most, szülés előtt puffadok újból.

A progeszteronnal van összefüggésben, de az meg fontos nagyon az elején, úgyhogy ki kell bírni.

2022. ápr. 8. 08:11
 6/7 anonim ***** válasza:
Első trimeszterben valóban nagyon gyakori, én is szenvedtem vele 20. hétig. Espumisan segített, de vmikor az sem.
2022. ápr. 8. 08:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Gyógyszerek amiket reklámoznak, vagy nem eszel nemi iszol olyant,ami puffaszt. első trimeszteres terhes tünet
2022. ápr. 8. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!