Akiknek a terhesség legelején jelentkezett migrén később jobb lett?
10+ éve szörnyen migrénes vagyok, az utóbbi 1-2 évben kicsit enyhült. Én is mindig azt hallgattam, hogy no majd a terhesség alatt milyen jó lesz. Hát, az első trimeszterben sűrűbben volt, mint terhesség előtt... Viszont ami meglepett, hogy az egyetlen szedhető gyógyszer, a paracetamol segített. Nem rögtön és nem teljesen, de előtte marékszám ehettem, semmilyen mezei fájdalomcsillapító nem hatott, csak a szumatriptán tartalmú gyógyszer.
A 4-5. hónapban már ritkábban jött a migrén, az óta pedig emlékeim szerint nem is volt.
A melegfront, de úgy általánosságban a szélsőséges hőmérséklet-ingadozások szoktak kikészíteni.
Gyerekkorom óta durva migrénes vagyok. Terhesség alatt kicsit ritkult. Én ugyan úgy bevettem rá fajdalomcsillapítót.
Most 2.gyereket szoptatom, most csináltattam migrén piercinget. Eddig nagyon jóóó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!