Első trimeszter: elmúltak a terhességi tüneteim. Aggódjak?
8+4 hetes terhes vagyok, két hete hallottam a baba szívverését. A méretek szerint 1 héttel kisebb, mint a menzi szerinti mérete.
Egészen a mai napig nagyon gyakran volt hányingerem és borzasztóan puffadtam.
Ma viszont semmilyen terhességi tünetet nem tapasztaltam, konkrétan vékonyabb vagyok mint valaha (nem puffadok). Kicsit elkezdtem aggódni, hogy vajon minden rendben van-e.
Jövőhéten megyek ismét dokihoz.
Volt veletek is hasonló?
De jó, gratulálok! :) Hogy viseled a várandósságot? :)
Képzeld, nekem azóta visszatért a hányinger, most is épp vergődöm. :D
Noha van egy 13 hónapos kisfiam, mégis úgy érzem, hogy ez a mostani terhesség merőben más, mint az előző. Anno a fiammál szinte semmi tünetem nem volt :)
Köszönöm:) Nagyon jól, szinte semmi tünetem nincs,amit hiányolok,mert így mindig kész téboly kivarni az ultrahangot,fogalmam sincs,hogy minden rendben van-e odabent.Nekem első baba,és lombikos,sok évet küzdöttünk érte.
Gondolom akkor,hogy örülsz a tüneteknek:)
Köszönöm, jól vagyunk. November 10-14 körül várható a (valószínűleg) kisfiunk. :)
Ma voltunk ultrahangon, ahol mindent rendben találtak :)
Többi kismama hogy érzi magát? :)
Kedves kérdező,
Mi a helyzet azóta? Remélem minden rendben veletek. :)
Köszönöm az érdeklődést! :)
Pont tegnap voltunk a második trimeszter i ultrahangon, egészséges kisfiú növekszik a pocakban. Már minden nap érzem a mozgását is :)
Kedves kérdező, én most járok a te cipődben. 6 hetes vagyok. Kb a 10 napja erős tüneteim voltak, émelygés, hányinger, fáradtság, emelkedett pulzus, étvágytalanság, undor minden ételtől, víztől, fejfájás. Ajánlották a colát és tegnap el is kezdtem inni. Azóta nincs émelygés, hányinger. Kérlek nyugtass meg, valahogy.
Nagyon bodlog babavarast kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!