Egy 750 ft terhességi tesztben lehet bízni?
Terhességi gyorsteszt pen exkluzív, ezt árulják a dm-ben 750ft-ért, csak szeretném tudni, hogy megbízható e?
(márc.10. voltam a párommal együtt tehát lassan 3 és fél hete... megjött neki de gyengén... ma egy kicsit erőssebb volt mint tegnap de még így is karcsú... A mellei nem fájnak hányingere sem nem volt szinte, max lázasnak érezete magát a napokban néha de ez gondolom az időjárás miatt is lehet...)(az elején kb 5-10 mp ig volt bent gumi nélkül azután guimval csináltuk nem volt lyukas... kérlek normális válaszokat írjatok, esetleg tapasztalatokat hogy kehet e terhes vagy hogy az a terhességi teszt megbízható-e)
Véleményem szerint minden teszt megbizható.
A vérzés jelentheti a menzeszt vagy a beágyazódást is.
Mit mutat a teszt?
Miért ne lenne megbízható?
De nem kéne berakni gumi nélkül és akkor nem kéne ide kiírni kérdést és félni hogy terhes lett-e.
Nem kell 4000 Ft-os teszt hogy kimutassa hogy terhes e valaki vagy sem.
Nekem az 500 FT-os x-epil is kimutatta.
4 hét után mit érezne?Nagyon nincs képben.Max annyi hogy nem jön meg a menzesz de ennyi.A tünetek később jönnek ha jönnek egyáltalán mert nem mindenki hány sugárban meg ilyenek.Van akinek semmi tünet nincs és mégis terhes.
"Jeleket" 6, sőt 8 hét után érezne csak, üzenem neki, hogy tanuljon még mert ennyi ésszel hamarabb anyuka lesz, mint szeretne.
És neked is legyen eszed, mert ha a csaj ciklusa rendszertelen, akkor kb. kikövetkezhetetlen, hogy mikor termékeny, így bármikor baba lehet a "fél percre dugtam be gumi nélkül két centit" dologból is.
Szóval következő alkalommal dugás helyett a biológia tankönyvet lapozgassátok együtt.
Igen 6-os így van.Van aki még 8 hetesen sem érzi magát tipikusan terhesnek.
Annyi hogy puffad és kész.
Akkor legalább neked legyen eszed hogy húzol gumit!
Neki sajnos nincs sok…
Attól hogy rendszertelen a menstruációja attól még lehet hogy egyszer nem lesz szerencsétek és becsúszik egy baba amit gondolom nem akartok meg nem is nagyon kéne még.
Én 6. héttől éreztem csak valami "jelet", de az sem hányinger, vagy mellfeszülés volt. Csak fáradság.
Testvéremnek első hónapban terhesen megjött rendesen a menstruációja, szóval ennyit erről. Minden nő teste másként kezeli.
Nekem a DM-es olcsó kimutatta szépen, nem az ár a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!