Mennyi a normális has,bör repedés?
Figyelt kérdés
Tisztában vagyok vele,hogy berepedezik a böröm a hason,de van-e erre határ? Én ugy érzem,már tulságosan is berepedezett,persze anyukám mondja semmi gond. Képet tudok mutatni ha a véleménynyilvánitásba segit2022. ápr. 2. 16:26
11/15 anonim válasza:
A kérdés az volt mennyi a normális, elso válaszoló is, irta hogy, lehet sok lehet semmi, nem tudom akkor miért is nem a, kérdésre valaszoltam, de mindegy, ennyire nem érdekel 😂
12/15 anonim válasza:
nincs olyan h mennyi stria normális, van ismerősöm akinek a hasa aljától a melléig centi vastag striai lettek. Frissen ugye lilás, hát nagyon nem volt boldog miatta. És van ismerősöm akinek semmi sem lett.
Azt gondolom genetika kinek mennyi lesz, sajnos sokat tenni nem lehet, el kell fogadni ha anyatigrisek leszünk.
13/15 anonim válasza:
Altalaban minden kismama hasan lathatoak az ilyen "repedesek". Szoptatas utan sok kollagen es hialuron sav, es helyrejon.
14/15 anonim válasza:
5.
Nem a Te érdemed, hogy nem repedt be a bőröd. Genetika.
15/15 anonim válasza:
Nincs erre a repedésre határ, de genetika és terhesség függő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!