Rózsaszín folyás - terhesvitamin?
Figyelt kérdés
6+6 hetes kismama vagyok, ma este minimális mennyiségű, nagyon halvány rózsaszín folyást tapasztaltam. Előfordul már 4+2-n és 5+1-en is. 5+4-en voltam orvosnál, nem adott rá progeszteront. Abban biztos vagyok, hogy mindhárom alkalommal akkor jött elő, mikor előző nap elfelejtettem bevenni a terhesvitamint és még aznap sem vettem be. Lehet köze hozzá? Mivel sima jutavitet szedek gondolom nem, de hátha van itt valaki aki jobban ért hozzá mint én. Természetesen holnap felhívom az orvost is. Köszönöm ha válaszoltok!2022. márc. 31. 22:48
1/4 anonim válasza:
Nem, a vitaminnak nem lehet köze hozzá.
És bár a progeszteron nem csodaszer, azért még lehet, nem ártana kapnod. Én elgondolkodnék egy orvosváltáson.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Felhívtam az orvost és azonnal írt progesteront és rutascorbint, kicsit megnyugodtam.
2022. ápr. 1. 11:25
3/4 anonim válasza:
Szia én is jutavit terhesvitamin szedem .. ha hiszed ha nem anno mikor a baba tervezéskor elkezdtem szedni 1 hónapig késett .. új volt úgy mond a szervezetnek nem hittem volna el ha nem járok utánna..
Jó babavárást ☺️
4/4 A kérdező kommentje:
Szia! Köszönöm a válaszod, akkor valami csak lehet, nem lehet tudni ki hogy reagál. Én us ezt szedtem első babánál is, de akkor semmit nem vettem észre.
2022. ápr. 3. 07:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!