Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Okozhat nálam a Femibion 2...

Okozhat nálam a Femibion 2 terhesvitamin migrént?

Figyelt kérdés
13+4 hetes kismama vagyok, 5 nappal ezelőtt szedtem be az első Femibion 2 tablettámat. Másnap erős migrénnel keltem, ami erős hányással társult (a reggeli rosszulléteim pedig 2-3 hete teljesen elmúltak), így aznap nem vettem be, elmaradt a fájdalom miatt. Utána nap nem jól, de jobban lettem, így ismét bevettem. Azutáni reggelen ismét erős migrén, hányás. A vitamint ekkor viszont bevettem, másnap folytatódott a migrénes roham, estére múlt el a hányás, daedalon segítségével, majd ma reggel végre a fejfájás is. Tegnap nem vettem be a vitamint, csak a Magne B6ot, és ma reggel teljesen jól voltam. Lehet nincs összefüggés, igazából nem is tudom mi lehetne egy vitaminba, ami ezt okozza, kedden megyek a védőnőmhőz és a nődokimhoz is, persze rákérdezek mi lehet, de addig szeretném tudni, érdemes-e még próbálkozni a femibionnal.
2022. febr. 6. 17:06
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, én nagyon-nagyon migrénes vagyok, de nincs gondom a Femibionnal.

Hogy nálad mi okoz migrént, azt senki nem tudhatja, ezt magadnak kell kitapasztalnod - pont úgy, mint más étel, ital esetében.

2022. febr. 6. 17:09
 2/4 A kérdező kommentje:
Eddig csak a frontokra voltam érzékeny, de akkor is max. egy napig tartott, szóval úgy érzem a Femibion lehet a “hibás”, csak nem tudom elképzelni mi lehet benne, ami kiváltja.
2022. febr. 6. 17:16
 3/4 anonim ***** válasza:

Max gyógyszer érzékeny lehetnél,de ez nem gyógyszer,hanem vitamin készítmény.

Próbáld ki..ha szeded és fáj a fejed hagyd abba,vegyél mást.Ha úgy is fáj,hogy nem szeded (ami szinte biztos..) akkor csak másból eredő fejfájásod vagy migréned van.

2022. febr. 6. 17:35
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Én is pont 13+3 napos vagyok, és mostanában nekem is néha fájdogál a fejem, egyik nap konkrétan sírtam, annyira.

Nekem azt mondogatják, hogy a front miatt lehet, mert terhesen érzékenyebb rá az ember. Most is érzem tompán. :(

2022. febr. 6. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!