Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hanyadik hétben derült ki a...

Hanyadik hétben derült ki a babátok neme?

Figyelt kérdés
Én 32. hétben vagyok de az én babám nem mutatta meg magát, szôval majd a születéskor fog ki derülni🤗
2022. márc. 29. 21:11
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
58%
12. héten prena teszt miatt én már tudtam. A doki csak a 23. héten látta ultrahangon. Előtte mindig csak annyit mondott, hogy egyáltalán nem látja, de gyanús hogy lány, ők ilyen takargatósak. Lány lett.
2022. márc. 30. 02:57
 22/27 anonim ***** válasza:
58%
12.
2022. márc. 30. 05:17
 23/27 anonim ***** válasza:
57%

11#

Vajon eszedbe jut, hogy a gyerek olyan pózban fekszik, hogy ez miatt nem lehet?

Vagy, hogy valaki nem megy babamozira, mert feleslegesnek tartja?

Ne adj isten olyan a nőnek a hasfelépítése, hogy nehezen ultrahangozható?

2022. márc. 30. 05:23
 24/27 anonim ***** válasza:
58%

Prena tesztből kiderült még a legelején, de a 2.genetikai ultrahangon kérdezte a doki, hogy tudjuk-e már vagy szeretnénk-e most megtudni, mert szépen megmutatta magát.

Tegnap voltunk a 3.genetikai UH-on, és kb csak azt mutogatta, hogy mi van a lábai között, az arcát meg folyamatosan takarta . 😅

2022. márc. 30. 06:35
 25/27 anonim ***** válasza:
58%
Mindhárom 12-13 hetesen prena tesztből.
2022. márc. 30. 06:45
 26/27 anonim ***** válasza:
75%
De cuki, hogy valaki végig ment a válaszokon és aki más héten tudta meg, mint amit ő jónak lát, azt lelontozta :D
2022. márc. 30. 08:55
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
26os: ohh, amúgy sokszor maga a prena tesztes nem meghatározás is kivágja a biztit 🤷🏼‍♀️. Tudod hányszor kaptam meg a 3gyerekkel (25ös válaszoló vagyok), hogy miért nem volt nekünk mindegy... Mindegy volt, nem amiatt csináltattuk, de hamár kiderül miért ne, ha nem akkor akkor megtudtuk volna valamelyik uh-n. Biztos csak amiatt csináltattuk, meg mennyi pénzt "dobtunk ki rá". Milyen gonoszak vagyunk, hogy nem mindegy van-e baja 🤦🏼‍♀️ (ismerősnél sajnos szülés után derült ki, hogy beteg a baba, uh-n nem... Genetikai betegsége volt, sajnos pár napig élt, azt is becsövezve az inkubátorban).
2022. márc. 30. 10:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!