Akinek ikrei vannak, hányadik héten derült ki? Van, hogy eleinte ultrahangon nem látják?
Fura érzésem van.
Az első ultrahangon a méhem bal oldalán mutatta a doki a babát. A második ultrahangon a jobb oldalon látta a babát, és ahogy nézem a felvételt, a másik oldalon mintha lenne valami "árnyékos". Beágyazódás után nem hiszem, hogy "elmászkál" az embrió.
Lehet, hogy a 8. héten nem látták még mindkettőt?
Elég erős tüneteim is vannak, és pár nappal mensi előtt már tisztességes két csíkos tesztem lett.
van az úgy, hogy megörülnek egy petezsáknak, és kb. utána nem nézik már át részletesen még a méh többi részét is, hiszen előbb-utóbb úgyis kiderül, mikor pár hét múlva hívnak vissza, hogy pontosan mennyi is van.
Van ismerősöm, akinek a 12. héten vették észre.
De biztos vagy benne, hogy először a méhed jobb, majd bal oldalán volt a baba?
A képernyő, de a vizsgálófej is néha megtévesztő tud lenni. "Elmászkálni nem mászkál" el beágyazódás után...akkor már legyökerezett...legfejlebb ellebeg majd a másik irányba később ;)
Nálunk a 12. héten derült ki. Előtte 6 hetesen voltam, akkor egy szívhang volt, szó sem volt ikerségről.
Szerintem 8 hetesen már egyértelműnek kéne lennie a helyzetnek, hisz addigra biztosan ki kell alakuljon a szívhang, meg úgy általában az embriók is tisztán látszódnak.
Nálunk a 12. heti genetikai UH-n... pedig előtte 4x voltam UH-n. Doki szerint mivel egypetéjüek takarták egymást :)
Semmi tünetem nem volt, s még a teszt is lassan erősödött :)
17 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!