Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 8 hetes terhes vagyok és a...

Moon1234 kérdése:

8 hetes terhes vagyok és a 12. Hétig nem kell mennem ultrahangra... Ilyenkor honnan tudom hogy minden rendben van-e a babával? Borzasztó ez a várakozás...

Figyelt kérdés
2022. márc. 28. 19:51
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
34%

De a kérdés nem Hollandiáról szól, érted.....

Hol reveláns az, hogy xy országban mi van, itthon nem úgy van.

Itthon 3 kötelező, és ennyi.

2022. márc. 29. 14:39
 22/30 anonim ***** válasza:
40%
de baszki emberek kit érdekel mennyi a kötelező?? annyiszor mész ahányszor akarsz és ennyi.
2022. márc. 29. 17:43
 23/30 anonim ***** válasza:
19%

22-es szerintem is. Én 2 orvoshoz járok és volt hogy 2 hét telt el a 2 között.

Egyébként a babának az ég világon semmi baja nem lesz ultrahangtól.

Ha valaki nyugodtabb úgy hogy gyakran megnézetni magát akkor tegyen úgy, senkinek semmi köze hozzá.

Én pl nem lettem volna elégedett a kötelező ultrahangokkal.

2022. márc. 29. 17:46
 24/30 anonim ***** válasza:
0%
#21 Én csak egy kommentre reagáltam (#8-as❗), amihez semmi közöd sincsen. Megtanulhatnál olvasni, viselkedni.
2022. márc. 29. 18:14
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

15-os valaszolo, attol, hogy beiktatsz ultrahangot kozben, ugyanott vagy, mert ott az esely, hogy az ultrahangon rendben volt reggel, aztan ejjel megfojtja magat a koldokzsinorral es reggelre halott. Akkor sokat er a koztes ultrahang.

Nem az ultrahangtol lesz egeszseges gyereked.

2022. márc. 30. 00:30
 26/30 anonim ***** válasza:
42%
23-as, aztan majd ha jossz ide evek mulva, hogy miert hiperaktiv, autista, tanulasi nehezseges a gyereked, akkor gondolj a ket hetenkenti ultrahangra, hogyan is hatott a fejlodo agysejtjeire.
2022. márc. 30. 00:32
 27/30 anonim ***** válasza:
Atyaisten ezt te sem gondolod komolyan ugye? Félelmetes mennyi buta ember van.😂 ne aggódj eszem ágában nem lesz ide jönni évek múlva😂 elvegezted az orvosit vagy mi van veled?😂
2022. márc. 30. 05:41
 28/30 anonim ***** válasza:

Hogyan lenne mar baja a babának az ultrahangtól?? Ezt a marhasagot! Akkor már miert nem inkább a szextől?? Egy farok sokkal vastagabb mint a hüvelyi UH vizsgálófeje ráadásul folyamatosan mozog ki-be, ütemesen lökdösi a méhnyakat, méhet! Ehhez képest az ultrahangot szerintetem a kismama is alig érzi, nemhogy az a kis babszem ott legbelül!

Ha meg már nagyobb és hasival nézik akkor sem tudom mi zavarhatná körülvevő magzatvizzel.

2022. máj. 7. 16:47
 29/30 anonim ***** válasza:
Ha pedig a sugárzásra gondoltál akkor az elektroszmognak több ráhatása lehet az agysejtekre en speciel attól jobban félek, mint a mindenfele sugárzástól mentes ultrahangtol.
2022. máj. 7. 16:50
 30/30 anonim ***** válasza:
Hogy a kérdésre is válaszoljak itthon az SZTK-ban csak 3 UH van előírva de èn is járok köztes UH-kra magánban havonta ellenőrzi az orvos a kismamákat es minden alkalommal csinal hüvelyi UH-t is. Nagyon örülök ennek, mert a kórházban nem láttam semmit a monitorból és képet sem kaptam, a magándokival meg együtt nézzük a képernyőt mondja és mutatja mi micsoda :)
2022. máj. 7. 17:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!