Hétőn megyek a 12. Heti genetikai ultrahangra. Eléggé izgulok,7. Hét 5 napon volt az utolsó ultrahangom. Ti, hogyan éltétek meg a várakozást? Meddig tart a vizsgálat?
Szia, először is gratulálok nektek!
Nálam 7+3-nál volt az első UH, és 13+5 hetesen végezték el a genetikait. Mivel én is nagyjából a 11-12. hétig rosszul voltam, émelyegtem, a napjaim elsősorban az életben maradásról szóltak, és hogy képes legyek valami vacsorát főzni a férjemnek. 🙃
Én a Czeizelben voltam, várakozással együtt kb másfél óra volt a komplett vizsgálat.
Először vettek egy kis vért, utána mentem az UH-ra, ahol láthattuk a kisbaba forma kisbabánkat. Nekünk már aznap 90%ra megmondták hogy kislány. 🙂 Az UH után még kb 1 órát kellett várnunk, amíg megkaptuk a vérvétel eredményeit. Szerencsére tökéletesen szerepelt a kisasszony 🥰
További jó babavárást és jó egészséget kívánok!
22+6 hetes kismama 🙂
Szia, köszönöm én is gratulálok a kislányhoz.
Én a Margit kórházba megyek a magzati diagnosztikai Központban. Sajnos még mindig sok a hányinger és van, hogy úgy érzem nem tudok megenni semmit...a hányás abba maradt de az émelygés maradt, így kihívást jelent, az US hogy a feladataimat elvégezzem... Hát remélem, hogy az én babám is jól szerepel majd, el sem tudom képzelni milyen lehet, biztos sokat nőtt mert mindig nagyon fáradt voltam délutánra. Legutóbb a 8. Héten majdnem másfél centis " gumimaci alakú volt ...Várom, hogy láthassam de félek is kicsit
Köszönöm, hogy írtál további szép zökkenőmentes babavárást kívánok!
Hosszú volt a várakozás, pedig én a 9. héten orvost váltottam, így akkor is láttam uh-n a kisbabámat. Iszonyú lassan ment az idő.. Ha túl leszel rajta, akkor meg felgyorsul. :)
Egyébként viszonylag hosszú, 20 perc körül volt a vizsgálat, alaposan megmérik mindenhol.
Boldog babavárást!
Sziasztok! 3as vagyok. En is tul vagyok rajta. Mi holnap kezdjuk a 12. hetet igy genetikara vegul 2 het mulva kerul sor de lehalabb bekukkantottunk Bogyokahoz. Orvos szerint minden ertek a novekedestol kezdve a szivhangig minden nagykonyvbe illo igy halal nyugodt vagyok :)))
Mozgott keze laba ficankolt olyan jo volt latni es olyan hihetetlen hogy mekkorat nott egy honap alatt [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!