Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kérlek ne nézzetekhülyének de...

Kérlek ne nézzetekhülyének de muszáj megkerdeznem. Tegnap óta covidos vagyok és 40.hetes terhes. Pénteken találkoztam egykislánnyal aki azóta pöttyös és hasmenese van. Gondolom baranyhimlo amin én már átmentem viszont lehet valami hatása a magzatra?

Figyelt kérdés
Közben tegnap korhazban voltam bent is tartottak egy napot. Csak az a kérdés hogy ezt meg kell említenem az orvosnak?
2022. márc. 28. 12:08
 1/6 anonim ***** válasza:
89%
Marmint minek ? Az ismeros kislany pottyeinek a te magzatodra ? Vagy a covidnak ?
2022. márc. 28. 12:24
 2/6 A kérdező kommentje:
A kislány pottyei. Tehát ha én nem kapom el akkor nyilván a baba sem fogja gondolom.
2022. márc. 28. 12:40
 3/6 anonim ***** válasza:
65%
Amíg nem vagy tartósan lázas, addig kutya baja nem lesz a babának.
2022. márc. 28. 12:43
 4/6 anonim ***** válasza:
67%
Úgy tudom, ha te már voltál bárányhimlős, akkor nem kaphatja el a magzat. De ha biztos választ akarsz, hívd fel a háziorvosod.
2022. márc. 28. 13:04
 5/6 anonim ***** válasza:
62%
Senki nem fog hülyének nézni kérdező, mert ez az oldal kérdezésről szól. Voltál bárányhimlős akkor nem kaphatod el, de csak a magas láz ha lenne az baj lenne. Nem leszel lázas, akkor nem lesz baj. Covidtől nem lesz baj se neked, sem a babádnak. Figyelni kell a láz dologra, mert a magas lázfok veszélyes.
2022. márc. 28. 14:16
 6/6 A kérdező kommentje:

Lazam már nincs halisten. Most épp a torokfajassal és a köhögéssel küzdök de inhalalok kamillaval.

Köszönöm szépen a válaszokat :)

2022. márc. 29. 05:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!