Szerintetek lehetek terhes vagy más miatt nem jön meg a menstruációm?
Figyelt kérdés
Utóljára február 28-án menstruáltam. Azóta jópárszor voltunk együtt a párommal, de mindig óvszerben védekeztünk és mindig jó volt és a párom sosem bennem ment el. Általában 24-26 naposak a ciklusaim, de most még ma sem jött meg. Olvastam hogy lehet a sok stressz vagy a sok testmozgás, ami rám jelenleg igaz, de ez tényleg ennyire hatással lenne rám?
Vannak előjelek, hasi fájdalom, több a fehér folyásom, puffaďás is volt. De már lassan 5 napja vannak ezek a jelek.Ezek máskor is meg szoktak lenni,de tudom,hogy ezek terhesség tünetei is lehetnek.
Szerintetek mi a helyzet velem?
2022. márc. 27. 22:11
1/2 anonim 

válasza:

Magyarul 1 napja késik.. Ez nem jelent semmit, ha megnyugtat vegyél egy tesztet, drogériában pár száz Ft.
2/2 anonim 

válasza:

Teszteljél nyugodtan már lehet, kimutaja. Késés az terhességtől is lehet, meg hormonzavartól,étkezés,stressz,érzelmek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!