Hogy lehet az, hogy ilyen rövid volt a vizsgálat?

Szia,
Az, hogy annyi idősnek mond, nem nagy ügy, mindig variálnak vele, a védőnőnél én is egy teljes héttel idősebb vagyok, mint a dokimnál... Doki ált a méret alapján számol, és nem minden baba tartja magát az átlaghoz.
Kézzel való vizsgálat esetén sem tudott volna jobb választ mondani, mert még nem kitapintható, 4hetes voltam, mikor először mentem dokihoz, és akkor igazából az esedékes rákszűrés miatt vizsgált meg. Amúgy nem szoktak ilyenkor még kézzel piszkálódni, majd kicsit idősebben a méhszáj állapotát fogják nézni.
Bár az furcsa, hogy menszi időpontot nem kérdezik, mert nagyon fontos. még akkor is ha kis-terhes vagy.
Szóval nyugodj meg, ha gondolod keress fel egy másik nőgyógyászt, hogy megnyugtasson.
Boldog babavárást

Nem kéne megijeszteni a kérdezőt. Nekem is azt mondták 6 hetesen hogy 4 hetes vagyok. Én nem étkeztem előtte rendesen és dohányoztam is. Mikor elkezdtem szedni a vitamint helyesen táplálkoztam és természetesen leraktam a cigit minden a helyére került.
34 hetes boldog kismama

Na ezt sosem fogom megérteni(lehet nem is kell),miért kell egy kérdéstől eljutni az elhalt a magzatig.....szerencsétlennek eszébe sem jutott ilyesmi,míg fel nem lett említve,most meg 2 hétig ezen fog parázni.Ahelyett hogy bátorítaná,biztatná,a legrosszabbat hozza elő.Tudom hogy előfordul ilyesmi,de miért nem érne rá akkor ezzel foglalkozni,ha megvannak a kész tények!!
Egyáltalán ne gondolj semmi rosszra,nekem 6 hetesen kissé ellapult petezsák volt.Megkérdeztem itt mit jelent,mert még ilyen sosem fordult elő,pedig van 2 manóm.Mindent kaptam,csak biztató szavakat nem.De én hittem,és tudtam hogy nem lehet semmi gond.Nem is lett!!!!!!Ezért tanácsolom azt mkinek,hogy ne is olvasgasson mindenféle vetéléses dolgokat.Nincs két egyforma ember,és egyforma szervezet sem.
Azért mkinek további szép napot!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!