Vav22 kérdése:
Hogy lehet az, hogy ilyen rövid volt a vizsgálat?
Gondolom te azzal mentél be hogy a teszted pozitív lett. a doki tudja hogy terhes vagy, de azt is ha nincs szívhang az ultrahanggal igazábol semmit max egy pontot lát, minek vizsgálgasson, ha két hét múlva nem lesz megint szívhang akkor megfog viszgálni jobban, vérvétel is lesz stb.. ha lesz szívhang akkor meg az elsö kötelezöket végzi el. Szerintem abszolút normális, ha vissza rendelt 2 hét múlvára. amúgy jól számolt az orvos is.
nagyon korai a terheség, majd a szívhangtól kell a kötelezö vizsgálatokat megcsinálni.
2008. dec. 17. 12:31
2/27 A kérdező kommentje:
Hát én úgy számoltam elmaradt mesi után, hogy már 7 hetesnek kellene lennem, meg netes kalkulátorok is azt számolták azért nem értem. Köszi a gyors választ! :-)
Szia!
Háát ez nekem elég furcsa,sztem több vagy mint 4-5 hét.Nekem okt.13-án volt az utolsó menszesz,és most 9 hetes vagyok.....a 7 hetes jobban stimmelne,sztem.
2008. dec. 17. 12:44
4/27 A kérdező kommentje:
Egyik ismerősöm azt mondta nekem,hogy lehet nem akkor van a peteérésem mikor kellene hanem később. Hát nem tudom, minden előfordulhat...
Igen,előfordulhat :))éppen ezért ne foglalkozz azzal sem,amit én írtam az előbb.Nincs két egyforma szervezet :))Te azt úgyis érzed,hogy minden rendben van.
Nyugodt,és békés babavárást!!!!
2008. dec. 17. 12:52
Már 7 hetes vagy 4-5 hetes semmiképp, egy hét csúszás előfordul mert annyival később lehetett peteérésed, de 2 két héttel később nem valószínű mert akkor már a mensidet vártad. Szerintem keress meg egy másik orvost, én sem hagytam annyiban, nekem 6 hetesen mondtak 5 hetet, és sajna 7 hetesen elhalt, azért volt kissebb. Menj el pár nap múlva egy másik dokihoz, mert szívhangnak lassan lennie kellene
2008. dec. 17. 12:57
Én ma voltam UH-n (okt.22-én volt meg utoljára), azt mondta a doki 5-6 hetes lehetek. Még a babát sem látta. Kedden megyek vissza.
2008. dec. 17. 13:09
8/27 A kérdező kommentje:
Hát ez az elhalós dolog nagyon megrémisztett, eddig nyugodt voltam, most tiszta ideges vagyok... És egyáltalán nem tévedhet utlrahang alapján 1-2 hetet a doki, mert ilyet is hallottam, hiszen ilyenkor 1 hét csak alig pár milliméter... ?
9/27 A kérdező kommentje:
Jah, és ha elhalt a magzat akkor a terhességi tünetek megmaradnak?
megjegyzem a másik doki sem fog szivhangot hallani ennyi idősen. Lehetsz hét terhes terhes csak nem a 14 napon volt peteérésed mint az előttem irták. Ilyenkor annyira picik hogy nem tévedhet. nem gondolom hogy az elhalással foglalkoznod kéne most inkább nyugodj meg. Ennél többet a doki nem tud tenni. Amugy ha elhal a magzat menstruáció utján kiürül méhből. azt észre fogod venni. terhességi tünetek megszűnnek.
2008. dec. 17. 13:45
Kapcsolódó kérdések: