Nem vagyok már terhes? Most járok az ötödik hétben, eddig volt mellfeszülés, émelygés, minden.
Figyelt kérdés
2 napja viszont nincsen semmilyen tünetem, de nem is vérke, akkor mi lehet a baj?2010. szept. 14. 09:08
1/7 anonim válasza:
a tünetek hol erősebbek hol gyengébbek. ez még nem jelent semmit.
2/7 anonim válasza:
A terhességgel nem feltétlenül jár együtt a tankönyvi tünetek produkálása. Még egy embernél is teljesen más lehet két terhesség, így az, hogy most nem feszül a melled, és nem émelyegsz nem jelenti azt, hogy már nem vagy terhes. Gondolom nem ezek a tünetek az egyetlen bizonyítékok a terhességre, így ha valóban terhes vagy, és elmegy a baba, azt észre fogod venni, nyugi.
Az első terhességnél a 8. hétig semmi tünetem nem volt, a másodiknál meg a 7. héten minden tünet elmúlt.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, igen ultrahang már kimutatta a petezsákot meg a szik hólyagot, baba még múlt héten csütörtökön nem volt.
2010. szept. 14. 09:30
4/7 anonim válasza:
Az "igazi" tünetek (fáradtság, émelygés, ...) még csak most fognak jelentkezni. Sokan a 7-8. hétig nem is tudnak róla, hogy terhesek. Kitartás!
5/7 anonim válasza:
én ugyanott járok mint te, és eddig semmi tünetem nem volt. nem azt mondom, h várom, hogy hánnyak egy jót(bocsi), de azért jó lenne vmit érezni, megnyugtatna:-)
6/7 A kérdező kommentje:
voltál már ultrahangon?Én azért vagyok picit bajban mert pcosem van.
2010. szept. 15. 00:32
7/7 anonim válasza:
igen voltam, kedden megyek újra, mert még nem sok mindent látott, csak petezsákot. mert nem terhesség miatt mentem vizsgálatra, csak ott derült ki. remélem nem lesz velünk gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!