Az baj ha 21 évesen semmi munkám nincs és teherbe ejtettem a 17 éves érettségi előtt álló barátnőm aki otthagyja a baba miatt a sulit?
Figyelt kérdés
családjainktól nem tudunk nagy mértékű támogatást kérni csak a gyes, a segély és a munkanélküli fog jövedelmet adni
valaki tud valami munkát ahol azonnal tudnék kezdeni?
2022. márc. 24. 11:27
11/18 anonim válasza:
Attól függ. Nekem nem baj. Nektek már annál inkább 😂😂
12/18 anonim válasza:
Adja az ég, hogy ne legyen komoly kérdés, mert már így is sok rossz sorsú, szerencsétlen gyerek van a világon...
13/18 anonim válasza:
A munkanélkülihez nem kell először munka? Illetve az csak 90 nap, nem alapoznék rá életet.
Manapság a futárok elég jól keresnek..
14/18 anonim válasza:
Tesco, aldi, lidi mindig ember hiány van.
15/18 anonim válasza:
Menj gyárba. Vagy városrendező is kell általában. Az észlény barátnődet meg hadd tapsoljam meg, hogy a semmire szül és még csak magántanuló sem lesz, hanem otthagyja a sulit. 8 általánossal szép kilátások neki is. Szokj hozzá, hogy egész életedben dolgozhatsz rá, meg a további véletlen gyerekeitekre
16/18 anonim válasza:
Ugyanmar,nem is ertem hogy jut eszedbe hogy ez baj lenne???!!!!
17/18 anonim válasza:
Egyértelműen csak erre élvezkedik a kérdező, ami nagyon gáz. Most komolyan nincs ennél jobb dolog, amit csinálhatnál? Teljesen őszintén kérdezem. Ez nem élet.
18/18 anonim válasza:
Ááá, nem baj, majd mi dolgozók eltartunk már nem csak titeket, de a pulyátokat is. F 43
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!