Szerintetek nagy szemétség? Próbaidőn vagyok, és nem szólok a gyerekről.
Most 13 hetes vagyok, és már látszódik egy picit a pocim, de úgy veszem észre itt a munkahelyen senkit sem érdekel. Várom, hogy leteljen a próbaidő, addig nem akarok szólni mert akkor kirúgnak és nem lesz meg a munkaidőm a gyeshez.
Utána akarok szólni, mikor már nem rúghatnak ki, viszont akkor meg már csak 1 hónapot szeretnék dolgozni. Ti mit gondoltok?
semmiképp ne mond meg! igen lehet hogy nem korrekt de nekik nem olyan tragikus mint neked és a babónak!
én orvos mellett dolgozom és volt olyan eset hogy a cég velünk akarta kirugatni a terhes próbaidőst...az orvosom megtagadta és ők ezért szerződést bontottak! majd egy másik dokival úgy kipenderítették szerencsétlent ahogy kell...ennyit arról hogy a törvény védi a terheseket!!!
jogok ide vagy oda legyél erős és tedd félre a lelkiismeretedet a kisbabád érdekében! minden jót neked! 25+2km
Én 2007 október 11.én léptem be a munkahelyemre,és december 27.én derült ki hogy terhes vagyok ,nos vártam szépen a jan 11 ig és szépen után még 2 hetet és akkor adtam egy szépen nyomtatott papirt a főnöknőm kezébe ami az ált hogy pocis vagyok és kérem hogy könyebb munkakörben legyen szíves dolgoztatni,mert ápolónő vagyok!!
ennyi
Egyáltalán nem szemétség!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!