Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 14-hetes babás vagyok! Van...

14-hetes babás vagyok! Van egy barátnöm, és azzal idegesít, mivel nem jók a fogaim, hogy nem lesz egészséges babám, mert sürün fáj a fogam. Meg mindent összehord. Igy van ez?

Figyelt kérdés
2008. dec. 17. 10:36
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

nem hiszem, hogy nem lenne egészséges, bár biztosan nem tesz túl jót neki, ha te folyton szenvedsz. szánd rá magad és csináltasd meg a fogaidat. csak elkezdeni nehéz. később még ennyi időd sem lesz és megszabadulsz a fájdalomtól is. én már akkor megcsináltattam minden fogam mielőtt elkezdtünk próbálkozni, hogy a babavárás alatt ne kelljen. hajrá :-)

boldog babavárást

16. hetes kismami

2008. dec. 17. 10:41
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A babát ezzel nem veszélyezteted. Nagyon rossz állapotban kell legyenek a fogaid ahhoz, hogy mondjuk egy gyulladt góc bekavarjon a terhességedbe.
2008. dec. 17. 10:46
 3/5 A kérdező kommentje:
Az milyen? goc?? Észrevenném???
2008. dec. 17. 10:50
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is jobban jársz ha elmész a fogorvoshoz, nyugi, nem fog fájni, ne félj, meg sem fogod érezni, 100x jobban fáj most a fogad, mint amit a fogorvos tesz veled. Ha nem kezeled időben őket, csak rosszabb lesz, terhesség alatt pedig a baba sok kalciumot elvon, s csak tovább fognak romlani, s a végén ki kell őket húzni, s nem szép egy fogatlan nő, a műfogsor pedig nem olcsó, s nem is lehet kellemes viselet. Nem utolsó sorban megszűnne a szenvedésed, többet nem fájna, fájdalom csillapítót nem szedhetsz most.
2008. dec. 17. 10:50
 5/5 anonim ***** válasza:
65%
Miért nem mész el fogorvoshoz? Nem kell tőle félni. Szépen rendbeteszi a fogaid, és erre sem lesz gondod. Egyébként igen is veszélyeztetheti a terhesség kimenetelét egy gyulladt, esetleg gócos fog.
2008. dec. 17. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!