Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tudnátok segíteni, hogy ez...

Tudnátok segíteni, hogy ez pozitiv vagy negatív? 15.dpo

Figyelt kérdés

2022. márc. 21. 13:05
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:
Meg csináltam a tesztet de negatív, még annyi sincs rajta mint az előző teszten :( De mezeszem még mindig nem jött meg és jele sincs, hogy megszeretne jönni... 😕 Már magam sem értem mi lehet a gond
2022. márc. 23. 09:22
 32/40 anonim ***** válasza:
66%
Valami hormonális gubanc. Megesik.
2022. márc. 23. 09:56
 33/40 A kérdező kommentje:
Igen az is lehet, de mivel nem pontos a menzeszem így addig nem adom fel a reményt :) általában 29-33 nap között szokott lenni. De volt novemberben egy hosszabb ciklusom amikor 36 napra jött meg.
2022. márc. 23. 10:11
 34/40 anonim ***** válasza:
55%

Ja hogy ekkora a káosz a kis fejecskédben?!

Na várj: mikorra feltételezed az ovulációt? Mert ha a 14. napra gondolsz, viszont a ciklusod az utóbbi fél évben akár 36 napos is volt, akkor ennél biztosan később van... minimum a 15. és 18. ciklusnap között lesz az...

A másik dolog: két napja volt egy teszted, amit te pozitívnak véltél, ma meg lett egy csont negatív, de még reménykedsz?!

Nézd, én értem, hogy babát szeretnél, de úgy tűnik, ahhoz, hogy ez az álmod meg is valósuljon, egy kicsit rendet kell tenni a fejedben és tudatosabban hozzáállni a dologhoz.

Első körben javasolt az lh teszt használata, mert ilyen ciklus mellett nehéz jókor együtt lennetek - már pedig ez a teherbeesés egyik kulcsmozzanata.

2022. márc. 23. 10:35
 35/40 A kérdező kommentje:
Már bocsi de nincs káosz a fejemben, ahogy te azt feltételezed és nem vagyunk rá görcsölve a babára de amíg nem jön meg, addig bármi lehet... Nem véltem pozitívnak, nem hiába kérdeztem meg itt, hogy kinek mi a véleménye.. A pontos ovulációm időpontját én sem tudom... De köszi az okosságod 😉
2022. márc. 23. 10:58
 36/40 anonim ***** válasza:
36%

Azt kéne megértened, hogy ha volt 36 napos ciklusod, akkor annyival kell számolnod mindig, amíg nem lesz annál is hosszabb. Magyarán úgy kell venned, hogy késésnek az számít, ha a 37. napon sem jön meg a menstruációd.

Az ovuláció ezt megelőzően van kb. 14 nappal. Tehát ha 36 napos a ciklus, akkor a 22. nap körül van ovulációd.

De amíg nem tudod pontosan, hogy mikor volt (tehát amíg nincs egy pozitív Lh teszted), addig DOP-ról sincs értelme beszélni.

Én nem írtam azt, hogy rá vagytok görcsölve - bár a replikádból áradó frusztráció nem ezt támasztja alá.

Segíteni akartam és akarok most is, de ha nem akarod megérteni, hát ne tedd.

"de amíg nem jön meg, addig bármi lehet... " - Oké, akkor legyen ez a mottód ahelyett, hogy tudatosan állnál a dologhoz.

További szép napot.

2022. márc. 23. 11:22
 37/40 A kérdező kommentje:

Én megértem amit mondasz, nem kell félre érteni a dolgokat.

De köszönöm a segítséged. Akkor még nem késik, ettől függetlenül ha továbbra sem jön meg elmegyek orvoshoz és maximum 2-3nap múlva megpróbálkozom egy másik tesztel.

2022. márc. 23. 11:27
 38/40 anonim ***** válasza:
77%
Orvoshoz teljesen feleslegesen fogsz menni, ezzel nem tud mit kezdeni, és látni sem fog semmit.
2022. márc. 23. 12:21
 39/40 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem menj el orvoshoz, valamiféle hormon zavarod van.
2022. márc. 24. 20:16
 40/40 anonim ***** válasza:
Kérdező! Megtudhatjuk hogy mi lett? :) Kislányom 7 éves és vele ugyanígy voltam, nem várt után 6 nappal lett csak halvány pozitív! Jelenleg kistesót szeretnénk, késik 2.napja, de a teszt negatív. Valószínűleg később van ovum,mint félidő.
2022. dec. 19. 06:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!