Ja hogy ekkora a káosz a kis fejecskédben?!
Na várj: mikorra feltételezed az ovulációt? Mert ha a 14. napra gondolsz, viszont a ciklusod az utóbbi fél évben akár 36 napos is volt, akkor ennél biztosan később van... minimum a 15. és 18. ciklusnap között lesz az...
A másik dolog: két napja volt egy teszted, amit te pozitívnak véltél, ma meg lett egy csont negatív, de még reménykedsz?!
Nézd, én értem, hogy babát szeretnél, de úgy tűnik, ahhoz, hogy ez az álmod meg is valósuljon, egy kicsit rendet kell tenni a fejedben és tudatosabban hozzáállni a dologhoz.
Első körben javasolt az lh teszt használata, mert ilyen ciklus mellett nehéz jókor együtt lennetek - már pedig ez a teherbeesés egyik kulcsmozzanata.
Azt kéne megértened, hogy ha volt 36 napos ciklusod, akkor annyival kell számolnod mindig, amíg nem lesz annál is hosszabb. Magyarán úgy kell venned, hogy késésnek az számít, ha a 37. napon sem jön meg a menstruációd.
Az ovuláció ezt megelőzően van kb. 14 nappal. Tehát ha 36 napos a ciklus, akkor a 22. nap körül van ovulációd.
De amíg nem tudod pontosan, hogy mikor volt (tehát amíg nincs egy pozitív Lh teszted), addig DOP-ról sincs értelme beszélni.
Én nem írtam azt, hogy rá vagytok görcsölve - bár a replikádból áradó frusztráció nem ezt támasztja alá.
Segíteni akartam és akarok most is, de ha nem akarod megérteni, hát ne tedd.
"de amíg nem jön meg, addig bármi lehet... " - Oké, akkor legyen ez a mottód ahelyett, hogy tudatosan állnál a dologhoz.
További szép napot.
Én megértem amit mondasz, nem kell félre érteni a dolgokat.
De köszönöm a segítséged. Akkor még nem késik, ettől függetlenül ha továbbra sem jön meg elmegyek orvoshoz és maximum 2-3nap múlva megpróbálkozom egy másik tesztel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!