21/40 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudom az ovum pontos időpontját. Hát holnap reggel azért tesztelek még egyet veszteni már nem vesztek vele :)
2022. márc. 21. 16:15
22/40 anonim válasza:
Amíg nem jön meg, addig bármi lehet. Lehet, hogy később volt peteérésed pár nappal és akkor jó lesz. Ugyanilyen fajtával ismételj 2 nap múlva és kiderül. Túl nagy különbség még nem lesz, de ha azon is van csak akkor bizakodhatsz.
23/40 anonim válasza:
Ez sok mindentől függ. Nekem dpo 14 pont ilyen halvány volt, de nem első pisiből. Másnap reggel egy érzékenyebb tesztről első pisiből leugrott a csík. Na meg biztosra tudod az ovulációt, vagy csak a naptár szerint?
24/40 A kérdező kommentje:
Csak naptár szerint tudom az ovulációm mikorra eshetett
2022. márc. 21. 16:30
25/40 anonim válasza:
Lehet, hogy még nem vagy a 15. dpo-n, de az is lehet, hogy kémiai. Nekem ezzel a teszttel 15. dpo-n már egyforma volt a két csík és nem első vizeletből.
26/40 anonim válasza:
Nekem 16 dpo napon lett nagyon halvány az alsó a legelső tesztem
27/40 anonim válasza:
26. dpo napon?
x dpo = x days past ovulation = x nappal az ovuláció után.
Szóval ha azt írod, hogy 16. dpo napon (így, ponttal, mert sorszám után azt teszünk), akkor tulajdonképpen azt írod, hogy "az ovuláció utáni 16. nap napon".
És akkor még elvárod, hogy ezek tükrében adjunk arra, amit írsz? Hát bocsi... A teszted pedig nagyon-nagyon halvány, ha valóban a 16. nap (magyarán ha tényleg akkor volt ovuláció, amikor gondolod), akkor azért túlzottan ne éld bele magad a dologba, mert késésnél reggeli első vizeletből ennél sokkal jobban kellene látszódnia. A helyedben inkább befizetnék egy hcg vérvételt.
30/40 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Ma tesztelek újra, tegnap nem teszteltem vártam egy napot! Nem sokára meg írom mi lett az eredmény :) De azóta sem jött meg
2022. márc. 23. 07:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!