Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » AZ nagyon rosszat jelent, ha...

AZ nagyon rosszat jelent, ha valaki kezd vérezni a 3. hónap körül?

Figyelt kérdés
2010. szept. 13. 20:22
 1/6 anonim ***** válasza:
A méhlepény a 9-12 hét között veszi át a szerepét, ezért ekkortájt nagyobb a vetélés valószínűsége, ha valami nem jól működik ilyenkor. Ezt olvastam erről.
2010. szept. 13. 20:27
 2/6 anonim ***** válasza:
DOKI!!!!!!!!
2010. szept. 13. 20:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Lehet NAGYON rossz is!ORVOS a legrövidebb időn belül!
2010. szept. 13. 20:53
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Az biztos hogy bajt jelent, de lásd az én pozitív példámat.

Hirtelen jött nagy mennyiségű vérzéssel kerültem kórházba, a 12. héten.

Semmit nem tudtak csinálni, nincs ilyenkor már rá gyógyszer, szigorúan feküdnöm kellett 18. heti uh.ig.

Folyamatosan barnáztam még a 13. és a 14. héten is, azonban az uh alapján fejlődött a babám.

Most jelenleg 29. hetesek vagyunk és azóta sincs gondunk.(kopp-kopp)

Tehát mindenképp orvos a lehető leggyorsabban.

Remélem 29. hetesen neked is egy rossz emlék lesz majd.

Még egy jó tanács kitartás, és ne add fel amíg ő küzd nem lehet baj.

Én a 14. heti uh-ra már halott babára számítottam és virgoncabb volt mint valaha.

Most biztos kórházban vagy, de ha haza kerülsz remélem elolvasod.

29hkm

2010. szept. 14. 10:34
 5/6 anonim ***** válasza:

jót nem jelent de nem szabad feladni!!!

én 10 hetesen véreztem aztán 3 hétig 3-4naponta...volt olyan hogy csobbant a wc-ben akkora adagban jött a vér és alvadék...de kiürültek a vérömlenyek a méhemből és aztán nem volt már többet ilyen...

de biztonság kedvéért nekem az utrogestánt a 13-14.hétig szednem kellett!!!ha nem is használ akkor se árt....illetve vérzésre kaptam még C vitamint és calciumot de hogy azok mit segítenek azt nem tudom ja és a rutascorbint!!! azt még most is szedem csak kevesebbet!!!ezek mind recept nélküliek és nem árthatsz vele

szerintem orvos de olyan aki lelkiismeretes!!! engem az ügyeleten a vérzés miatt majdnem kikapartak!!!valahogy nem foglalkoznak a kisterhességgel mert nagyon nem tudnak mit tenni a fentieken kívül...

ja és ami tényleg a legtöbbet használt nekem a SZIGORÚ FEKVÉS!!!TÖBBET ÉR MINT BÁRMI! volt hogy nem rohangáltam or voshoz hanem inkább feküdtem mint egy vonalzó! és használ az is ha te agyban nagyon akarod!drukkolj!én minden borzalom ellenére nagyon bíztam!az orvosok bénázása és rémisztgetése mellett! minden jót!!!25+2km

2010. szept. 14. 11:56
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásaitokat. Amugy a testvéremmel történt ez az egész. És szerencsére nem veszítette el... de sokat kell feküdjön és még egy ideig korházban lesz. Állítólag lent van a baba... vagy valami hasonló a gond. De remélem megoldódik.
2010. szept. 15. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!