Terhesség alatt antidepresszáns, frontin?
Sziasztok!
Mostanában nem láttam aktív fórumot a témával kapcsolatban, remélem vannak még, akik hasonló cipőben vannak/voltak és tudnának segíteni, tapasztalatokat mondani.
Jelenleg 6-7 hetes terhes vagyok. 24 éves.
2 és fél éve szenvedek szorongásos pánikzavarral, amire SSRI antidepresszánst szedek: Escitil 15 mg.
Úgy tudom az SSRI-k szedhetőek terheggés alatt. Tavaly próbáltam letenni, szeptember környékén. A vége az lett, hogy a szorongás és a pánik visszatért. Nem ettem, nem aludtam.
Mostanában enyhe szorongás van rajtam.
Kaptam mellé frontint, 4x0,25 mg. Ezt ma már úgy szedem, hogy reggel 0,25 mg, de általában csak a felét veszem be. Este 0,25 fele.
Illetve van még egy altatóm is. Zopigen, 7,5 mg, amit már vagy 3 hete nyolcadolok.
Én hülye az este valahogyan a negyedét vettem be. Ezt mindenképpen le akarom tenni, és a frontint is, de nem lehet egyik pillanatról a másikra.
Van még valaki aki hasonló cipőben van? Vagy volt? Eléggé egyedül érzem magamat ebben a helyzetben :(
Sziasztok,
Remélem nézitek még a kérdést. A finishben vagyok a babával, 0,25mg frontin szedek orvosi felügyelet mellett. Viszont bepánikoltam hogy baja lesz a babának.
Kivagyok teljesen.
Felettem van egy válaszoló aki azt írta, szedte és egészséges kisbabája született, az valamennyire megnyugtatott.
Azóta mik a tapasztalataitok?
Nagyon örülnék ha valaki írna, akár privát üzenetet is….
Köszönöm.
A finishben? Akkor az a baba nem maradt meg, aki akkor volt, amikor kiírtad a kérdést? Csak mert én írtam azt, hogy 5 hetes voltam, és most majdnem 4 hónaposak a babáim.
Remélem minden rendben lesz!
Elnézést én lehet félreértek valamit. Nem én írtam ki a kérdést. 11-es hozzászóló vagyok…
A finishben azt jelenti hogy most vagyok 30 hetes.
Te 12-es szedtél valamit a terhesség alatt? (Antidepresszáns vagy nyugtató?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!