Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tényleg ilyen a terhesség?...

Tényleg ilyen a terhesség? Vagy megmarad vagy nem?

Figyelt kérdés

Nincs valami statisztika, hogy hány spontán vetélés történik?

Ennyi?

Vagy megmarad vagy nem? Elég szomorú, ha így van.

2022. márc. 18. 17:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
86%

Egyszer olvastam valahol, hogy 25% az esély a teherbeesésre egy-egy ciklusban, és a vetélések száma is valami elképesztő, csak erről a nők nem beszélnek.

Én a nőgyógyásznál és a védőnőnél is azt éreztem a terhesség megállapításnál és a kiskönyv kiadásnál, hogy nagyon "két lábbal a talajon" kezelik. Nem bíztatnak, nem mondanak többet a kelleténél, de nyilván az ördögöt sem festik a falra. Csak amolyan megérzés volt, mintha én még nem számítanék teljes értékű várandósnak ilyen korai terhességgel (8-9 hetesen). Már 30 hetes vagyok, mostmár öntik a nyakamba az infókat, érdeklődnek, hogy van-e kérdés, panasz, készülök-e a szülésre, stb.

2022. márc. 18. 21:41
 12/13 anonim ***** válasza:
89%

Én is pont így éreztem ahogyan #11-es.

Amolyan muszájból fogadnak, de még semmi bővebb infóáradat, ledarálják hogy mikor kell menni vérvételre, szedj vitamint és hello. Van szívhang ok, most minden rendben, de az nem azt jelenti, hogy így is marad - nekem ezt is mondták-.

Amíg az ember nem esik teherbe nem is tudja hányan elvetéltek már körülette, mert ez nem olyan amit az ismerősök csak úgy elmesélnek. Nekem a körmösöm mondta, hogy ő még nem gratulál, 3x vetélt el. Fogalmam sem volt, van 2 fia. Az én terhességem alatt az egyik barátnőmnek méhen kívüli lett, a másik barátnőmnek meg 2 is elment egymás után (neki is volt már pedig 2 teljesen problémamentes terhessége :(.

2022. márc. 18. 23:08
 13/13 anonim ***** válasza:
76%

Szintén

10. Hét elôtt nem is szívesen adnak kiskönyvet

2022. márc. 19. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!