Mekkora az esély a vetélésre ilyenkor?

Az elmúlt 3 napban 3 kérdésedet olvastam és írtam rá Segito választ tőbbed magammal együtt , mindenki hasznos tanácsokkal látott el , de te meg mindig itt tartasz hogy ide írsz ki kérdést az helyett hogy segítséget kérnel!
Nem fogsz elvetelni azért mert ki vagy készülve idegileg !
Ellenben ilyen idegi állapotban nem akarhatsz maradni !
Én elhiszem hogy nem fényes a helyzeted , de gondolom felnőtt vagy (nagykorú) tudsz gondolkodni is ; sajnos ezt ahogy látom már egyedül képtelen vagy megoldani !

Megint te?? Miért nem mész már be a pszichiáterhez, vagy egy nyamvadt válságkezelési tanácsadóhoz? Kismilliószor leírták!
Vagy vonulj be a pszichiátriára amíg meg nem szülöd azt a szegény kicsit, aztán azt csinálsz amit akarsz ha ő már biztonságban van!
Hiába írod ki 1000+1re, SENKI nem tudja ezt helyetted megoldani, menj be a pszichiátriára,ott elpátyolgatnak a szülésig.

Vetélésnek 17 hetesen nem sok esélye van. A 12. hétig szoktak gyakrabban elvetélni, utána már nagyon ritka.
Szexelni felnőtt embereknek érdemes, akik már tudnak védekezni. Ez olyan, mintha nem nézel körül az úttesten előbb-utóbb elüt egy autó. A kisgyerekeknek emiatt mindig fogják a kezét. A felnőtt viszont már egyedül is körül tud nézni.
Most már így jártál, csináld végig, add örökbe. Remélem, hogy ebből megtanulod a leckét és legközelebb védekezel. Pszichiáter valóban nem ártana neked!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!