1/7 anonim 

válasza:

erős, de még lehet hogy ettől lesz erősebb is. akkor pozitív ha a bal oldali csík erősebb a jobb oldalinál
2/7 anonim 

válasza:

Nekem most ilyen sem lett és az volt a + a hónapban onnan gyengült és 15ra meg is jött mint minden ovu után.
Legyetek együtt nekem 2 nappal ovu előttiből jött a fiam
5/7 anonim válasza:
Szia!
Nekem kb ilyen erősség volt a " max", utána elkezdett halványodni, de biztos ami biztos 2 naponta együtt voltunk a férjemmel. Ma már 2 éves a Kisfiúnk, és abban a hónapban jött össze mikor hasonló erősségű volt az lh tesztem. :)
6/7 A kérdező kommentje:
Általában pozi teszt után másnap hajnalban van ovum . Hát meg se nem fájt se a hő nem igazolja. Kiváncsi leszek h ma még erősebb lesz v nem.
2022. márc. 14. 06:05
7/7 A kérdező kommentje:
Fix h tegnapi volt pozi.
Ma délelött fájt a bal oldalam is😊
Remélem sikerrel járunk és velünk marad🙏
2022. márc. 14. 15:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!