Ha menstruáció előtt 2 nappal voltunk együtt,majd megjött akkor lehet terhesség?Úgymondd ilyen szakítós szex volt . :) és már annyira depresszios vagyok hogy bebeszélek ilyeneket.
Kérdező te jó buta vagy. Szakítós szex? Ha nem szeretek valakit és szakítok vele akkor a pélója se kell már főleg nem gumi nélkül.
Arra nem gondoltál hogy ha nem is lettél terhes egy jó kis nemi betegséget beléd rakott búcsózóul?
Megérett a világ a pusztulásra komolyan. Egyedül fel tudnád nevelni a gyereket? vagy meg kell halnia mert az anyja eszetlen?
"te vagy a h.lye, nem, te vagy az"
Mint az óvodaban. Ennyire futja?
Ha már szakmailag nem tudsz értelmeset hozzáfűzni, akkor legalább vonulnál el tanulni, hog, behozd a lemaradásod, ehelyett itt égeted magad.
Te amúgy ki a jó éghez beszélsz úgy őszintén?😂
Ennyire nehéz a felfogásod hogy én pl egyik kommentemben sem írtam azt hogy terhes lehet? 4-es meg a 11-es kommentet írtam meg azokat amiben probalom megmagyarázni neked hogy mennyire buta vagy.😂
Inkább te égeted magad itt mint “hozzáértő”, lehet neked kéne még tanulnod valamit. Na csáó.😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!