Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vállaljak újabb babát, vagy...

Vállaljak újabb babát, vagy vissza menjek dolgozni?

Figyelt kérdés
Jelenleg GYES-en vagyok. Mindképp szeretnénk mégegy babát, de most építkezünk és addig nem szerettem volna belevágni egy újabb terhességbe, amíg be nem költözünk. Viszont mire beköltözünk addigra vissza kellene állnom a munkába és mivel pedagógus vagyok, nem lenne olyan egyszerű otthagyni pár hónap után. A gyerekeknek nem tesz jót a gyakori pedagógus váltás és a főnökeim sem díjjaznák ezt. Ti mit tennétek?

2022. márc. 12. 14:12
 1/7 anonim ***** válasza:
58%
Én elkezdenék próbálkozni. Nem is biztos, hogy hamar összejön.
2022. márc. 12. 14:13
 2/7 A kérdező kommentje:

2-es. Mi a baj? Miért kell bunkóskodni? Ha nincs véleményed, akkor miért piszkítasz ide?

Én csak arra vagyok kíváncsi, hogy kinek milyen tapasztalata van ezzel kapcsolatban. Pl mennyire megterhelő várandósan egy költözés.

2022. márc. 12. 14:17
 3/7 anonim ***** válasza:
73%

Az as baj, ezt senki meg nem mondja neked elore.

Mivel mar voltal terhes, tudod, hogy van aki meg a 40. hetben is martatont fut, de van akinek az elso perctol fogva 24 oras agynyugalom kell. Azert egy koltozes nem akkora cucc (6 szor koltoztem gyerekkel egyedul 7 ev alatt ), hogy ne tudna a ferjed megcsinalni, vagy hivtok koltoztetot.

En elkezdenek most probalkozni, ki tudja lehet evekig ossze sem jon.

2022. márc. 12. 14:23
 4/7 anonim ***** válasza:
61%
Én gyermektervezés témában csak és kizárólag a családom érdekeit nézem, nem a munkáltató vagy bármi más véleményét. Majd megoldják. Mindenkihez nem lehet alkalmazkodni
2022. márc. 12. 16:24
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha majd határozottan azt fogod mondani,hogy akarsz második gyereket akkor vállalj.

Egyenlőre,ha fontosabb a munkáltató véleménye és nem is vagy benne biztos (és a gyakori kérdések kell a döntés meghozatalához..) még szerintem jegeld a dolgot.

2022. márc. 12. 16:39
 6/7 anonim ***** válasza:

Várandósan minden megterhelő.Minél előre haladottabb a terhesség annál inkább.Az utolsó hónapokban (7-9) már nem is nagyon tudsz besegíteni sem a költözésbe.Mindent óvatosan,lassan,nem ugrálva,nem magadat megerőltetve kell csinálni.

Oké,hogy van olyan hiper-szuper kismama aki sz*rik bele mindenbe és akár ejtőernyőzni is megindul terhesen,de főleg kisgyermek mellett terhesen pakolni,költözni SZERINTEM nem kellene.Én azt biztos megvárnám,ha lehet választani.

Hamar ki fogsz merülni,főleg ha a kicsit is emelgetni,hordozni kell.Besegít apa,addig oké,de mindent helyetted se tud meg csinálni,mert..mert férfi,kelleni fog a segítséged. :'D

De persze te ismered magatokat,én biztos a költözést minimum megvárnám.Lehet,hogy addig úgy döntesz majd,hogy elég később gyermeket vállalni.

Nem a munkáltató a lényeg itt,nehogy azért akarj hamarabb teherbe esni,hogy meg ne szóljanak amiért újra távpénzre mennél..

Amúgysem kellene azonnal,a terhesség első hónapjaiban még végül is lehet dolgozni,ha bírod a munkát.

2022. márc. 12. 16:44
 7/7 anonim ***** válasza:

"most építkezünk és addig nem szerettem volna belevágni egy újabb terhességbe, amíg be nem költözünk"

Akkor csináld ezt.

A munkában mindenki pótolható, otthon nem. Jobb, ha a saját terved és tempód szerint haladsz.

2022. márc. 13. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!