Van itt 2011. márciusra kiírt kismama?
Sziasztok!
Tapasztalatokat várnék, első babás kismama vagyok.
Én vagyok az egy szem február végi kismama köztetek. Én eddig 2,5 kg-ot híztam, de azt mind pocakra.
Utolsónak: én voltam 4D-n a 16. héten, meg még megyek majd a 28. hét körül is.
Február végi kismama!
Látták a nemét a 4D UH-on?
Mi először a 14. héten voltunk, de a doki azt mondta, hogy még pici a baba és azt ajánlotta, hogy menjünk vissza a 20. hét körül.
Ti szeretnétek megtudni, hogy mi a baba neme?
Én is gondolkodom a 4D-n de még várok vele mert még lehet nem mutatná ki a nemát még várok szerintem a 18-20ik hétig:)
Szép napot!
Én ettem előtte, a dokim ott ment el a folyosón, és nem szólt érte. Szóval szerintem lehet. De kórháza válogatja. Nálunk pl. nem kérnek vizeletet, van ahol meg igen.
Bár nekem a 12. heti vérvételen se mondta senki, hogy ehetek vagy nem, így nem ettem. Ehhez képest amikor a védőnő az eredményt beírta a kiskönyvbe, azt írta, hogy étkezés utáni vércukor. :S
Túl vagyok az afp-n. Holnap meg is lesz az eredmény. Remélem, hogy minden rendben van/lesz!
Ti legközelebb mikor mentek UH-ra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!