Van itt 2011. márciusra kiírt kismama?
Sziasztok!
Tapasztalatokat várnék, első babás kismama vagyok.
azt szeretném tőled megkérdezni, ha otthon vagy.
Már körülnéztem egy pár helyen e témában:
jövő hónapban kellene megkapnom az első teljes táppénzemet az Oep-től( mert eddig a főnököm adta a fizumat) és olvastam olyat is hogy pár hónapot van mikor csúszik az utalás.ez tényleg igaz?Most 7 pénteken akarok bemenni a Teve utcába,mivel Borsod megyébe vagyok bejelentve lakcímileg, és a párom bankszámlaszámát akarom megadni hogy arra utalják.
Lehet vajon így csinálni?
Neked hogy volt?
köszi
Én már azt veszem észre hogy kezd valami látszani, de viszont reggelenként még nem látszik semmi:)
gondolkodom én is a 4D ultrahangon.
Ferbruár 21-ére kiírt kismami, neked a 4D-n meg is mondták hohy kisfiad vagy kislányod lesz vagy még nem mutatta magát?
reggelenként nekem sem :) ez hogy van?
de biztos, hogy nőtt a pocakom és nem a puffadástól, mert a nadrágok már nagyon szorítanak
Sziasztok!
Én is első kisbabás vagyok, március 18-ra vagyok kiírva, bár már 1 héttel idősebbnek gondolják a bébit, tehát csatlakozom a március 11-esek táborához. Az én AFP időpontom október 6. Hogyan lehet ilyen nagy eltérés?
A fejfájós kismamákkal együtt érzek, én is sokszor szenvedek. A párom valamelyik nap a pocakomhoz hajolva motyogott a babának, és többek között az is elhangzott, hogy ne bántsd anyát, nem kell több fejfájás... Remélem tesz valamit az ügy érdekében a kis 6 centisem...
Ki mennyit hízott mióta tesztelt? Én 171 cm magas vagyok, 59 kiló voltam, most már 63 kg. Kezdetektől olyan a hasam, mintha lenyeltem volna egy sárgadinnyét, már reggel puffadtan ébredek. Bár én előtte nagyon lapos hasú voltam.
Mindenkinek gratulálok, és örömteli babavárást...
Sziasztok!
Én márc. 8.-ára vagyok kiírva, szept. 23.-án megyek AFP-re.
A puffadáson meg a néhány hasfájáson kívül tünetem nics. Sajnos még a pocimat nem látom, hogy növekedne, legalább egy picikét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!