Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyinek kell lennie a...

Mennyinek kell lennie a cx-nek ha lehet menni szülni?

Figyelt kérdés
39hetesen cx:2211.a szülésznöm szerint ez még kevés
2008. dec. 16. 20:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem szülés elötti napon 2111 volt.
2008. dec. 16. 21:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Én bő 2 ujjnyira voltam nyitva.Hát még elég vastag a méhszáj.De ilyenkor már bármi lehet.Sétálj vagy lépcsőzz sokat. Tudom hogy már minden rossz ilyenkor.
2008. dec. 17. 07:50
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi,majd igyexem.
2008. dec. 17. 07:57
 4/4 anonim ***** válasza:

Ahhoz, hogy a baba ki tudjon bújni a méhszájnak teljesen el kell vékonyodnia (ez az első szám, ami az esetedben két ujjnyi vastag jelenleg) és a külső, középső és belső méhszájnak öt ujjnyira kell nyílnia (ez nálad jelenleg két, illetve egy-egy ujjnyi).

Arra, hogy mikor lehet menni szülni nincs általános érvényű igazság, ezt nem lehet kijelenteni. Sokan már középidőtől két ujjnyira nyitott méhszájjal rohangálnak, mégis időben szülnek. Nálam viszont a szülés magzatvízelfolyással kezdődött, ekkor megvizsgáltak és még csak a külső méhszáj volt nyitott egy ujjnyira, két ujjnyira volt megrövidülve. Fájásaim sem voltak, azt jósolták, hogy egy napon belül tutira nem szülök meg ilyen értékekkel, de nyugodjak meg, mert max 48 órán belül akkor megindítják.

Hát, ahogy ezt kimondták jöttek a fájások, egyből kellemes három, majd rövid időn belül két percesek és három óra alatt kompletten kinyílt minden, már toltam a babát.

Szóval ebből maximum jósolni lehet, vagy következtetni, ami vagy bejön, vagy nem...

2008. dec. 17. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!