Milyen krémet használtok a pocira terhesen? Milyen feszesítő (elasztin, kollagén ilyesmi) tartalmú hidratáló jellegű krém van?
Figyelt kérdés
Nekem nem száraz a bőröm így az olajak, amiket szoktak javasolni az életbe nem szívódnak fel a bőrömbe, csak mindent összekenek vele.2008. dec. 16. 20:07
1/8 anonim válasza:
Én sima Nivea hidratáló krémet használok.
2/8 anonim válasza:
Nekem sem száraz.Én a Jonson olajat használom,nem olyan hig.Semmit nem ken össze.Egy kicsit bele maszirozom.Nekem bevált.
3/8 anonim válasza:
Én is sima Niveàt hasznàlok.
Nagyon szeretem még a mellemet is azzal kenni!
4/8 anonim válasza:
en is a johonson olajra szavazok, nekem sem kifejezetten szaraz a borom, de ez puhitja, es ezaltal rugalmassa teszi, nekem !
5/8 anonim válasza:
Szia, szintén a Johnson olajat használtam és egyáltalán nem repedt a bőröm, pedig a 160 centimmel 4 kilós babát hordtam ki, képzelheted mekkora pocakom volt :))
Csak este kentem be, mert valóban lassan szívódik be, akkor viszont jó alaposan. A hálóingnek meg végülis mindegy, ha maszatos lesz.
8 hetes baba anyukája
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Hát ezt a kettőt próbálom de sajnos nem szivja be..ragadok tőle és sajnos én nagyon hajlamos vagyok csíkosodásra szóval nem elég ha csak este kenem be:(
Persze tudom hosy nagyrészt a genetikától függ hogy reped e.:(
2008. dec. 17. 09:37
7/8 anonim válasza:
akkor esetleg probald meg napkozben hidrataloval bekenni, estere meg forro zuhany utan olajjal.
8/8 anonim válasza:
Én Természetes Kollagén termékeket használok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!