T! mennyit híztatok? Mire figyeljek oda?
Sziasztok!
4 kg-mal többet mutatott a mérleg tegnap, mint a kezdő súlyom volt. A férjem állítja, hogy de nem is hívtál, inkább fogytál. Egyikőjük hazudik. 😆😂
Kb. a 17. hétig nem volt egy deka sem. Utána 1 kg. Múlt héten voltunk pihenni egy kicsit (1 hétre) és természetesen minden nap voltunk étteremben, fagyiztunk stb. De értelemszerűen itthon nem így étkezünk, ez csak akkor van, ha pihenni megyünk. 22 hetet töltöttem megrég és annyira nem örülök ennek a 4 kilónak, ha nem is látszik. A férjem állítja, hogy a baba stb, de a baba nem 4 kg, szóval...😕
Mennyi a normális hízás? Van e egyáltalán? Ti mennyit híztatok? Mire figyeljek oda? Eddig ugyanúgy csináltam mindent, mint terhesség előtt, legalábbis azután, miután megszűntek a terhesség rosszulléteket. Ugyanúgy eszek mindent, talán nem kellene? Tippek/tanácsok?

11kg-ot "híztam".Ebből a baba volt 3kg.
+ Magzatvíz,méhlepény.Elenyésző lehetett a tényleges hizasom.

Szinte semmit, és az is lement a szüléssel.
Semmire se figyeltem oda. Annyi segített, hogy a pozitív teszttől kezdve undorodtam az édestől.
Viszont nem émelyegtem, nem hánytam egyszer sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!