Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen betegségeket nem lehet...

Milyen betegségeket nem lehet kiszűrni?

Figyelt kérdés

Szeretném elvégeztetni a Nifty tesztet, természetesen elolvastam, hogy milyen betegségeket szűr, engem viszont az érdekelne, hogy mik azok a genetikai vagy egyéb betegségek, amiket nem lehet kiszűrni és csak szülés után vagy az azt követő években szembesülhetünk vele?

Elég paramami vagyok...

2022. márc. 7. 13:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
42%

Szinte biztos vagyok benne hogy ez a kérdező ugyanaz aki azt írta ki tegnap, hogy azért fél gyereket vállalni,mert mi van ha az beteg lesz.

És még nem terhes, csak nem akarta hogy felismerjék.

2022. márc. 7. 14:38
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Paramami,ezek a kifejezések..😅

Csináltathatsz te 100 tesztet is,ha elég egy pillanat ahhoz,hogy mondjuk oxigén hiányos gyereket szülj.A szülés alatt/közvetlen utána lesz oxigénhiányos és egy életre úgy marad.

Hány százalék? 50-50

Vagy komplikáció mentes vagy,vagy nem.

Kár ezeken agyalni.A stressz többet árt a babának.

2022. márc. 7. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!